Само в Narod.bg: ГЕРБ стои зад протеста на Костя Копейкин, мишени са Румен Радев и Бойко Рашков (говори ОЧЕВИДЕЦ + СНИМКИ)

1 5 533

Протестът на Костадин Костадинов и партия „Възраждане”, който днес блокира центъра на София, изобщо не е срещу зеления сертификат. „Недоволството” е срещу президента Румен Радев, срещу вътрешния министър Бойко Рашков и новата власт и е директно организирано от ГЕРБ.

Новината сподели пред Narod.bg човек от върховете на „Възраждане”, омерзен от задкулисието и сервилността на партийния вожд, познат и като Костя Копейкин заради проруските си залитания. Както вече съобщихме, партийният вожда с претенции за патриотар №1 дни преди „бунта” е бил на инструктаж в „зайчарника” на Бойко Борисов в Банкя…

Като доказателство ни бяха представени две снимки на една и съща жена, която на първия кадър през 2014-а държи плакат „Ние сме със Бойко, ние сме със ГЕРБ” по време на демонстрация срещу кабинета „Орешарски“, без да коментираме неграмотността на надписа, а на днешния протест същата дама вее призив „Зелени чорапи + зелен паспорт = зелен фашизъм”, с което се надява на атака срещу кабинета, в който Буци не успя да се намърда напук на купения вот.

Протестиращата лелка в защита на ГЕРБ през 2014-а….

„Нещата в общи линии са ясни – Костадин Костадинов действа като функция на бившите управляващи. Т.нар. бунт е инфантилизиран, това е съвсем очевидно, имайки предвид в кои медии се пропагандира.

…седем години по-късно е срещу „зеления сертификат“

Не е трудно човек да свърже две и две – недоволството на „Възраждане” всъщност е недоволство на бившите управляващи срещу сегашните и по-точно срещу някои представители на новата власт.

Реклама

Всеки човек с малко анализаторски умения може да види – идеята е да се мъти водата, да се предизвикат сблъсъци, да се пише за репресии от новата власт срещу протестиращите как действа „сталинистът” Рашков”, обясни информаторът на Narod.bg.

Цялото „недоволство“ на хората на Копейкин е с цел да ескалира напрежението и да принудят полицията да реагира, а после патриотарите да обвинят Бойко Рашков в услуга на Баце

По думите му „народният гняв” на „Възраждане” търси провокация, която впоследствие да се пришие като червена точка на вътрешния министър.

„Това е очевидно. Забележете сериозната логистика с автобуси от цяла България, а не е ясно кой плаща, подозренията са в посока бившата власт…”, подчерта „възрожденецът” с изричната уговорка да запазим името му в анонимност.

„Има и друго – структури на ГЕРБ в Плевенско и София, а доколкото чувам – и в други градове, са се влели в протеста на „Възраждане”. Това личи и от партийната активност на тези структури в социалните мрежи.

Дотук с патриотизма на Костадин Костадинов, при него идеята е изродена в необолшевизъм, меркантилност, патологичното му желание да изпъкне политически, което е детската му мечта и за което не подбира сили и средства”, бесен е активистът на партията на Копейкин.

Източникът на Narod.bg е категоричен, че зад акцията прозира желанието на Костадин Костадинов да омаскари всяко едно обществено притеснение в тясно партийна цел.

1 Коментар
  1. QZP казва

    То е ясно Копейкин е слуга на простака. Ясно е и кой е финасирал с откраднатото от чекмеджето автобуси . Но до това се стигна, защото П.П. си помислиха, че сикаджийската партия е европейска и може по джентълменски да се разберат. Докато няма бързи арести, закриване на спецпрокуратурата, смяна на мафиота цацата и смяна на Касткетски, ще има още провокации.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.