Наркотрафикът пострада: 70 дилъри от „София Запад” се вляха в бунта на „Възраждане”

2 10 004

Наркотрафикът в София търпи загуби заради протеста на „Възраждане” срещу държавния глава Румен Радев и вътрешния министър Бойко Рашков, маскиран като бунт срещу „зеления фашизъм”. Това издаде високопоставен източник от редиците на Костя Копейкин ексклузивно пред Narod.bg.

Такива ултраси дадоха карт бланш на ченгетата на Младен Маринов да окървавят протеста срещу Баце през 2020-а

„Поне 70 човека на „София Запад” са пред Народното събрание, очевидно добре платени, за да изоставят за цял ден бизнеса с дрога”, констатира нашият информатор.

„Наркотрафикът пострада много от тоя лош Рашков”, шегува се запознатият с мерзостите на Костадин Костадинов, който не се появи пред парламента, но пази интересите на Баце с онлайн включвания.

За дилърите в синята агитка „София Запад” не тайна, че са на слушалка при Бойко Борисов.

Реклама

Същите ултраси бяха сред главните виновници за провокациите на бунта срещу Тиквата и Иван Гешев през 2020-а година, така щото полицията на мутренския шофьор Младен Маринов да получи формален повод да пребие младежите, осмелили се да поискат оставката на ГЕРБ и главния прокурор.

„Става дума за съзнателно и дирижирано спусната агитка на „Левски-Запад“ със задача достатъчно продължително време да замеря полицаите с пиратки и бомбички, след което да потъне в тълпата назад.

Кадър от вандализмите, поръчани от ГЕРБ през 2020 г.

И тъй като хората не са обиграни, да се окажат те срещу полицията, когато почне да ги млати без значение, че не те са употребявалите бомбички.

Тези, които са предизвикали агресията, от тях няма никой задържан и те са се измъкнали“, обясни тогава Татяна Дончева, която бе част от протеста срещу Тиквите.

2 Коментара
  1. Цецо казва

    Да ги почва от утре с арестите и разпитите .
    Долни наркопласьорчета герберастчета

  2. !!! казва

    И аз не съм привърженик на принудителната ваксинация и безсмисленото зелено сертифициране, но мястото на наркопласьорчетата и другата герберастка измет е в затвора.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.