ЗАВЕРА в Narod.bg: Тайният букмейкър на Бойко „8888“ готви прокурорски шамар за конкуренцията Palms Bet?

0 10 829

Букмейкърът, зад който наднича Бойко Борисов – 8888.bg, готви прокурорски шамар за конкуренцията си, твърди източник на Narod.bg от върха на хазартния бизнес.

В тези средите се говори, че босовете на онлайн казиното „четирите осмици” ще използват класическата схема с яхване мощта на цялата държавна машина, за да се справят с преките си конкуренти „Палмс Бет”.

Очаквало се това да стане по класическата схема – държавата, в лицето на Гешевата прокуратура,  да погне фирмата с постоянни проверки, за да спъват работата на „Палмс Бет” за сметка на „четирите осмици”, твърди източник на Narod.bg от върховете на хазартния бизнес.

Един от официалните собственици на 8888 е Румен Чандъров, който във фирмата „Арена Септември” ООД е съдружник с дружеството Професионален футболен клуб СЕПТЕМВРИ АД заедно с 48-годишния Николай Владимиров Николов, подчерта информаторът на Narod.bg.

Реклама

Реалните собственици на футболния тим са братята Румен и Ваклин Чандърови, показа наша проверка в Търговския регистър.

Двамата бизнесмени от обръча на Буци Румен Чандъров и Николай Николов стоят и зад компанията за залози „Топ Бет” ООД, която държи сайта за залози 8888.bg, но реалният собственик е Бойко Борисов, уточни отлично информиран източник от върха на ГЕРБ.

Дружеството е регистрирано на адрес София, бул. „Витоша” 180, ет. 3, ап. 9. Управител е Чандъров, двамата имат по равни дялове в компанията за комар.

Интересното е, че фирмата оперира със сървъра на братя Ганеви, бившите 7777, съдружници на Васил Божков. Показателен е фактът, че покрай данданията с Черепа и запорите на фирми Ганеви се разминаха дори без обвинение от прокуратурата, макар и съдружници на бизнесмена-беглец.

Причината е елементарна – Ганеви вече играят с новия хазартен бос Бойко Борисов и наведената прокуратура няма как да се бърка в делата на Шефа и неговия бизнес с „8888”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.