МАСОНИ в Narod.bg: Бившата любовница на Николай Камов взима 20 млн. от субсидията на Кирил&Асен

1 5 877

Схемите в политиката понякога подреждат в един отбор наглед противоположности, които в крайна сметка се оказват свързани по линия на…парите. Разследване на Narod.bg показа, че бившата любовница на масоните Николай Камов и Трифон Митев – Елена Нонева, прибира 20 млн. лева от субсидията на ПП „Продължаваме промяната”.

Трифон Митев

Narod.bg припомня, че Митев е председател на Общинския и Областния съвети на Българския антифашистки съюз в Стара Загора, освен това, според визитката му, е журналист, публицист, поет, издател, общественик… и масон.

Николай Камов

Масон е и Николай Камов, с когото богатата вече партийка Елена Нонева също има интимна афера. Камов е създател на Политическо движение социалдемократи, бивш голям началник в Димитровския комунистически младежки съюз (ДКМС).

Като „свободен зидар” Камов е единственият българин, присъствал на тайната сбирка на Билдърбъргската група – формация от бивши президенти, министри, банкери и собственици на средства за масова информация, които се смятат за световното правителство в сянка.

Новината от вчера е, че 90% от субсидията на коалицията на Кирил Петков и Асен Василев отива при „ПД Социалдемократи” като мандатоносител. Това е 4 846 824 лв. годишно. За 4-годишен мандат ще приберат 19 387 296 лв.

Бившият БСП депутат Георги Кадиев припомни коя е Елена Нонева:

Реклама

Председателката на партията на социалдемократите беше коалиция с БСП в Стара Загора и общински съветник от групата на социалистите до 2007.

През 2009 имитира някакво скарване с БСП, кандидатира се за кмет на Стара Загора. Взе 600 гласа, а БСП загуби изборите с 400 гласа. ГЕРБ управляват Стара Загора оттогава. Това е нейната заслуга в българската политика.

Убеден съм, че едва ли и 0.0001% от избирателите на „Продължаваме промяната” са съгласни 90% от техните 8 лв. да отиват при Нонева.

Не е луд който яде баницата, а който му я дава. В случая Петков и Василев, подписали това споразумение, с което Нонева ще прибере към 20 млн.лв., без да си мръдне пръста.

Напомням, това са бюджетни пари, изработени от всички нас, не само от избирателите на ПППП или на ПД Социалдемократи.

Затова имам предложение. Като парите ще ходят към Стара Загора, поне да има обществена полза от тях.

Вземете ги от Нонева. Дайте ги на Берое.

1 Коментар
  1. Васил казва

    Защо разигравате масонската тема сега срещу правителството на Кирил Петков
    ? Та всички известни в обществения живот са масони. Те „масоните“ са и от ляво и от дясно и по средата. Мрежата им е здраво уплетена във всички сфери и всички институции днес у нас. Не случайно Цар Борис ги е забранил през 1935 с ЗЗД.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.