КАК ТАКА? Любен Дилов запознава Бойко с журналистка, която 9 месеца по-късно ражда и отива да живее в Ню Йорк (РАЗСЛЕДВАНЕ + СНИМКИ)

4 22 362

Крепката връзка между Бойко Борисов и Любен Дилов, заради която издателят със специфичен изказ се изпокара с приятеля си от младини Слави Трифонов, крие доста пикантна история, която сподели само пред Narod.bg очевидец, близък с двамата главни герои.

Баце и Дилов са дружки от две десетилетия

В драмата, естествено, е намесена красива жена, но в допълнение се включва бебе и уникално красива къща в Ню Йорк. Как всичко това се събира в един общ сюжет?

ИСТОРИЯТА

По време на първия мандат на Бойко Борисов като премиер – 2009-2010 г., приятелят му Любен Дилов урежда интервю на министър-председателя с красива журналистка за столичен ежедневник.

Оставяме без коментар факта, че 9 месеца след интервюто въпросната журналистка ражда. Тук в сюжета се намесва събитие, наглед несвързано с красавицата и нейното бебе.

Малко преди репортерката да роди, Министерството на външните работи, тогава под токчето на една от най-абсурдните калинки на ГЕРБ – Румяна Желева, започва процедура по продажбата на къща в Ню Йорк.

Съдбата на престижния имот на Външно министерство, разположен на супер апетитно място в Ню Джърси остава неясна до 2019 г., когато последният кабинет на Бойко го пуска за продажба.

Става дума за държавната вила в Ню Джърси, САЩ, намираща се на около 50 км от „Таймс Скуеър“ в Манхатън, Ню Йорк (според Google Maps). Това става ясно от решение на Министерския съвет от 13 август 2019 г., публикувано в информационната система на правителството.

Минималната цена, която страната ни иска да получи, е 905 000 долара, която е просто абсурдно ниска на фона на цените на имотите в тази част на света. Проверката ни показа, че двустаен апартамент в Ню Йорк струва точно толкова, колкото Външно по времето на ГЕРБ иска за къща с тенискорт и басейн.

Реклама

Самият имот e в един от най-скъпите райони на щата – „Franklin Lakes”, Берген.

Тук съвпаденията в нашата история започват да стават прекалено много и да водят към определени изводи – моментът, в който МВнР на Румяна Желева продава къщата в Ню Йорк, съвпада с времето преди раждането на журналистката, взела интервю от Бойко Борисов, уредено от Любен Дилов.

Изненадите продължават – в този труден за всяка жена период красавицата изведнъж решава да се премести да живее в… Ню Йорк.

За да се изчистят всякакви неясноти, които могат да се тълкуват превратно, Narod.bg пита: Как така Любен Дилов запознава Бойко с журналистка, която 9 месеца по-късно ражда и отива да живее в Ню Йорк, където точно в този момент МВнР под диктата на ГЕРБ продава супер лъскава къща?

Втори въпрос – дали същата красива журналистка, която се оказа бременна след разговора с Борисов, не живее и днес в къщата в Ню Йорк?

Въпрос №3 – кой е бащата на детето, че да се наложи такава спешна „евакуация” на хубавицата чак в САЩ?

Случката става все по-пикантна с уточнението, че Любен Дилов, който е помогнал за провеждането на интервюто, има реномето на изключително талантлив публицист и издател, изтъкнат водолаз и безспорно успешен житейски опит в това да среща красиви жени с известни бизнесмени и политици с цел забавно и приятно прекарване на времето заедно.

Важен момент в CV-то на сегашния депутат от ГЕРБ е фактът, че е сред организаторите на конкурса „Мис Плеймейт” като главен редактор на „Плейбой”.

Публична тайна пък е, че конкурсът за плеймейтки има имиджа на пазар за красива плът, на който кесиите развързват политици, бизнесмени и откровени мутри.

Очаквайте продължение по темата само в Narod.bg

4 Коментара
 1. българин казва

  л.дилов – сводник! Този „умен“ пелтек се е постарал да заслужи „дуверието“!
  България ги изучи, няма значение , пелтеци, олигофрени, и т.н. Получиха образование от майка България!Научиха ги да говорорят и плебестисват! „умни“ и „образовани люде, но „МЕРКАЛТИЛНИ!
  И как тези „буклуци“ се „отплащат“ днес на майка България? С плюнки и слюнки, но с „много умнини “ и добре „сказани“!
  А такива плазмодии , като бойкото – БОЛ! „дедо“ е бил такив, и те само се обслужват, няма пазене, няма празно , само егоистично вътре! дедото не напразно е духнал супата! Това даже не са ЕБАЧИ! Те са егоисти!

 2. българин казва

  л.дилов – сводник! Този „умен“ пелтек се е постарал да заслужи „дуверието“!
  България ги изучи, няма значение , пелтеци, олигофрени, и т.н. Получиха образование от майка България!Научиха ги да говорят и плебестисват! „умни“ и „образовани люде, но „МЕРКАЛТИЛНИ!
  И как тези „буклуци“ се „отплащат“ днес на майка България? С плюнки и слюнки, но с „много умнини „, добре „сказани“, а като цяло НИЩО!
  А такива плазмодии , като бойкото – БОЛ! „дедото му “ е бил такив, и те само се обслужват, няма пазене, няма празно , само егоистично вътре! дедото не напразно е духнал супата принудително! Това даже не са ЕБАЧИ! Те са егоисти!

 3. майната казва

  Имах познат който казваше – я като умра, ако искат на к.ра ми дърва да цепят ! На Буци е врема да цепят дърва на к.ра приживе !!! Заслужил е човекът !

 4. […] Трифонов, крие доста пикантна история, която сподели  очевидец, близък с двамата главни […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.