Боцнат антиваксър на Копейкин плаши с отмъщение „на остров сред река“– вижте издънката на Николай Дренчев

3 5 532

Организационният секретарят на „Възраждане” и депутат от партията Николай Дренчев – един от ваксинираните ѝ антиваксърски настроени народни представители, отправя открити заплахи със саморазправа в социалните мрежи.

На профила си „възрожденецът” обещава наказания в стила на тоталитарните режими, ако някой нарече шефа му Костадин Костадинов с прякора Костя Копейкин, с който е масово разпознаваем.

Реклама

Повод за изблика вероятно е готвеният утре протест на Копейкин и компания уж срещу зелените сертификати. „Бунтът” обаче работи само и единствено за ДПС и ГЕРБ и е насочен не срещу ковид рестрикциите, а срещу МВР шефа Бойко Рашков, който единствен се опълчи на мафията на Бойко и Доган.

Както вече стана ясно, една трета от депутатите в партия “Възраждане”, която на 12 януари организира протест срещу въвеждането на “зелен сертификат”, са ваксинирани срещу Covid-19, установи проверка на бТВ.

Секретарят на партията Николай Дренчев, автор на заплахата за наказание на „остров сред река”, директно заявява, че не би препоръчал на никой да се ваксинира и добавя: “както казва доц. Мангъров – докато нямам опрян пистолет в челото, няма да се ваксинирам”. Оказва се обаче, че Дренчев е ваксиниран на 19 август с еднодозовата ваксина на “Янсен”.

Преди да бъде разкрит Дренчев дори определя ваксините като “чудовищен социално-икономически експеримент”.

3 Коментара
 1. ИСТИНАТА казва

  ПИТАНЕ: Може ли да ИМАШ „Зелен сертификат“ и да НЕ си БОЦНАТ????

 2. майната казва

  Може в БГто всичко може, Я ! До сега ни управляваха хора с купени, подправени и измислени дипломи, та един сертификат ли? Хайде де, ние да не сме оттук – оттам ???

 3. q казва

  Долу Зеления сертификат.
  Мисля че Костадин Костадинов ще преживее прякора като се махне тази гавра с народа

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.