„Революцията” на Копейкин е срещу Бойко Рашков, обслужва само мафията на ГЕРБ и ДПС (СУПЕР СКАНДАЛ)

5 5 480

ПОРЕДНИЯТ СУПЕР СКАНДАЛ: Истинската цел на „революцията“, която ни обеща за 12 януари, сряда, лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов – Коста Копейкин, всъщност е насочена срещу Бойко Рашков.

Статуквото не може да се примири с оставането му на поста вътрешен министър и провокацията против него като отговорен за обществения ред е в полза на ГЕРБ и ДПС.

Не можа да го дискредитира, не може да го измести с Корнелия Нинова, която така много се бори за ведомството му, не може да го спре да действа и в момента.

Защо ли старата схема е срещу Рашков? Ами точно източилите милиарди обръчи от фирми около ГЕРБ и ДПС в момента ударно се разследват от МВР и ДАНС, започнаха и разпити.

Който не вярва, да прочетете и неделната заплаха на Евгений Михайлов – синкавия глас на старата власт, заплашил ни, че в момента било като през 2013 г.

Реклама

Иначе „революцията“ е напълно лишена от логика – поводът й – депутатите, за разлика от всички други български граждани, да имат право да влизат в парламента без зелен сертификат.

Явно са забравили каква титла носят, а именно „народни представители“. Няма как като такива да имат повече права от всички останали, особено пък представящите се за „опозиция“, „алтернатива“ и т.н.

Иначе следите остават и в гласуванията заедно на ГЕРБ и „Възраждане” на Копейкин.

Двете партии имат и един общ приятел, който доста здраво печелеше поръчки при старата власт и също солидно подкрепя новите патриоти в парламента.

Скоро ще пишем по тази забавна и много интересна работа. В която отново стигаме до любимата още от времената на все още депутата и доцент Лъчо Мозъка за плагиатството. Имайте търпение.

5 Коментара
 1. марешки казва

  мишок – шибнах му два шамара и се опика в ръцете ми

 2. българин казва

  Е те плащат!Това е най важното за някои!

 3. ИСТИНАТА казва

  Не сме гласували за „Другарят“ Костадинов, но ИСТИНАТА е, ПАРЛАМЕНТА е мястото където депутатите РАБОТЯТ/дали работят, отделен въпрос/нали така, е в колко ПРЕДПРИЯТИЯ, ЗАВОДИ,………., е въведен този „Зелен сертификат“?!?!?! Та нали ЗАКОНА е за ВСИЧКИ!? Хайде де,………!!!

 4. майната казва

  Всички патриотарско – възрожденски организации, тъй някак, са на издръжката на лилиПутин ? !Или на олигарси свързани с ДСго, КГБго, ЧКго.? ! Този Копейкин също като Карадайь, не знае коя му е родината ! Тука са раждани, ама цицат от другаде, сиреч не са Български граждани ???

 5. Хили казва

  Ще си счупи главата , продажното копеленце..
  Рашков е наш
  Човек
  Да бяха далеч и да се моли …Костя

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.