Бойко&Бойко: Юрист срещу мутра, Борисов си намери майстора (ВИДЕО)

2 4 169

Бойко Борисов си намери майстора. На фона на отсъстващата прокуратура министърът на вътрешните работи – юристът Бойко Рашков, не оставя на мира бившия премиер-мутра.

Осветли безпардонно организирана схема за кражба на милиони от магистрала „Хемус“ и разкри, че строителството е обир, чрез който са захранени партийната каса на ГЕРБ, чекмеджета и банкови сметки, пише „Сега”.

Бойко Рашков не се спира да разравя и заметените под килима от прокуратурата стари съмнения и скандали около Бойко Борисов.

Реклама

Бойко Рашков се превърна във фиксация за ГЕРБ през последната половин година.

Погна купуването на гласове и вече е трън в петата на партията на Борисов. Рашков стана условието, което бившите управляващи продължават да поставят пред новите във властта.

И е на път да свърши работата на Гешев и Цацаров.

2 Коментара
  1. майната казва

    Ситуацията става повече от комична ! Престъпниците не признават и твърдят, по „ШВЕЙК“ – „никога не е било някак да не е било, все някак е било“.Работа на разследващите е да докажат, как е било и престъпниците да бъдат осъдени !!! Ако новата власт не намери начин и път да заобиколи „гешефта“, то ще се окаже че никога не са печелили на избори !!!Това няма кой да им прощава ! Рашков е на прав път, не трябва да се оставят да спят спокойно.Ден след ден трябва да се разобличават ! За мародерите се полагат присъди….

  2. Браво казва

    браво

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.