НАЦИОНАЛЕН СРАМ: Иван Гешев позори с писмо до Брюксел премиера, президента и цяла България (ЛИНК)

4 4 884

Журналистът Арман Бабикян и адвокат Николай Хаджигенов алармираха за скандално писмо, в което главният прокурор Иван Гешев позори премиера, президента и цяла България, предаде репортер на Narod.bg.

„Ние идваме!“ считаме за важно да известим българската общественост за скандално писмо на Иван Гешев, адресирано до председателя на ЕП Давид Сасоли, председателя на ЕК Урсула фон дер Лайен, ключови еврокомисари, председатели на парламентарни групи и посолства на съюзнически държави в София, в което опозорява български министър-председатели, министри, политически лидери, президентът на Републиката, депутати и граждански активисти, пишат протестърите.

За нас от „Ние идваме!“ е възмутителен фактът, че българската прокуратура се превръща във фактор, който вреди с неистини на доброто име на България, освен със собственото си поведение в страната, но и на международната сцена.

Реклама

Въпреки предварително очаквания резултат, призоваваме Висшия съдебен съвет да вземе отношение към този срамен акт и да върне главния прокурор в действителността на неговите правомощия, докато все още ги изпълнява.

Председателят на движението Николай Хаджигенов заяви: „Това е пореден, надявам се последен опит на Иван Гешев да предизвика съчувствие към себе си пред институции и дипломатически представителства, които отдавна са наясно със същността и функционалните характеристики на българската прокуратура и лично на главния прокурор.

Това е „смешен плач“, който още веднъж показва, че подобни хора ще вредят на страната до последния ден, в който представляват тази важна за държавата ни институция“.

Писмото може да прочетете ТУК

4 Коментара
 1. българин казва

  Много точно заглавие!
  „НАЦИОНАЛЕН СРАМ!“
  Ако е верно – пореднийо предател – български!

 2. Затвор за тиквата казва

  Като забравиха П.П. И другите, коя е първата им задача ще е така. Имам леко за сега разочарование, ще се види до 2-3 месеца дали няма да е пълно.

 3. !!! казва

  Тоя, като усети как му се клати стола, взе много хубаво да реве, като вдовица за хуй.

 4. Орлин Симеонов казва

  Мръсно същество. Прокуратурата трябва да е в изпълнителната власт. Никога да не бъдат магистрати,тъй като такива са само съдиите. ВСС следва незабавно да бъде премахнат.Само с радикални мерки следва да се изчистят мафиотските структури и хора в България. Незабавно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.