Лъжите на депутата от ГЕРБ Коце Ботокса срещу д-р Александър Оскар – ИЗОБЛИЧЕНИ

2 5 671

Един от най-добрите офталмолози у нас д-р Александър Оскар изобличи всички лъжи и интриги, които му стовари на главата бившият му мноооого близък приятел и шеф в „Александровска” Костадин Ангелов – Коце Ботокса, видя Narod.bg.

Председателят на Организацията на евреите в България „Шалом” пръв извади документ, че докато бе началник на потъналата в дългове Александровска болница, нежният Коце Ботокса,сега депутат от ГЕРБ, плащал за позитивно медийно отразяване на сайта skener.news.

Завеждащият клиниката по очни болести обясни, че сайтът е получил над 50 хил. лв. за това от създаването му през 2017 г. до момента. Оскар популяризира този факт, след като стана обект на атака от същата медийна бухалка, подета и от други, близки до ГЕРБ сайтове, с очернящи обвинения, че е източил здравната каса.

Двамата са в публичен конфликт, след като през април 2021 г. доц. Оскар подаде сигнал до Костадин Ангелов (тогава министър) за нарушения в управлението на болницата по негово време и след това при назначения от него наследник проф. Богов.

Реклама

След като сигналите станаха публични, бяха използвани и за повод ръководството на „Александровска” да бъде сменено по време на служебното правителство. Тогава финансираният от стария мениджмънт сайт атакува доц. Оскар с неверни твърдения.

Сега истината излезе наяве – помията, която напудреният и тунингован Коце Ботокса изля срещу бившия си приятел д-р Оскар, бе наказана от съда. Лъжите на Костадин Ангелов, препечатани и от „Пик”, доведоха дотам, че сайтът сам се извини за неверните публикации по адрес на Александър Оскар.

Причината е, че на 11 ноември 2021 Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) окончателно спечели дело срещу „Пик нюз“ във Върховния административен съд (ВАС), защото година и половина личните данни на офталмолога – ЕГН и домашен адрес, стояха на сайта.

2 Коментара
  1. ддт казва

    Този „мъж“ кой го лупка ве ,явно еврейчето му е отказало да го думка и тази сега му се цупи – сърдита кутка ,празна и дупката

  2. Гроздю казва

    Педалът Костадинка Ангелов открадна 70 милиона лева от Александровска болница и с тях си купува мъже и плаща на медии, за да го хвалят.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.