БАЦЕТАТА ПОДРЕД: Севда ТВ и мъжът ѝ разпитани за пачките, златото и Мата Хари в будоара на Бойко Борисов

3 8 063

Разпитът на Бойко Борисов за произхода на пачките евро, кюлчетата злато и ролята на анонимните до момента Мати Хари в скандала, повлече крак! Още бацета са били привикани да дадат показания – сред тях пиарката на Тиквата Севдалина Арнаудова и съпругът ѝ Дилян Димитров.

Както Narod.bg пръв разкри, мъжът на Севда ТВ прибира по 10 000 лева на месец като член на борда на директорите на държавното дружество „Булгартрансгаз”.

Покрай контактите си с олигарсите пиарката и мъжлето ѝ може и да знаят доста по темата „Матар Хари” и любовниците на Баце, които уж му скроили капата с пачките евро и кюлчетата в будоара на Борисов.

Малко по-късно днес вътрешният министър Бойко Рашков също коментира разпита на Борисов:

Реклама

„Най-накрая този човек трябва да бъде на разпит, за да каже има или няма евро пачки в нощното му шкафче, имало ли е или е нямало златни кюлчета.

Аз и онзи ден отбелязах, че доверието в нашата прокуратура липсва, тя прекрати проверката, много добре знаете – прокурорът, който беше натоварен с тази задача, заяви открито, че не може да се работи повече.

Сега ще се опитаме да докараме проверката докрай. Така че този човек трябва да се яви и да каже коя е Мата Хари, за която той твърдеше, че е влязла вътре, че е поставила тези пачки с евро и тези кюлчета злато в неговото чекмедже, заснела ги е и е заминала. И по такъв начин целта е да бъде злепоставен“, каза Рашков.

„Днес е била на разпит и неговата пиарка Севи (б.р. – Севдалина Аранудова). Струва ми се и нейният съпруг“, допълни вътрешният министър.

Пред журналисти Рашков показа и снимки на пари, които са открити в домовете на активисти на ГЕРБ и ДПС при акциите за купуване на гласове. На снимките могат да се видят пари, овързани с ластици, в различни валути – левове, евро и долари.

3 Коментара
  1. жан жак казва

    тази точеше бойчето, в началото по 3 пъти ,но после мина на един,а тоя до нея яко го е сърбяла главата

  2. Затвор за тиквата казва

    Най ми харесва снимката с пълното, приливащо от € чекмедже на бацинко! А колко повече ще ми хареса снимката от килията в затвора на бацинко!

  3. Специалист по френология, Карамитева казва

    По физиономията и личи характера. Нискочела, бездушна, алчна, ренегатска плиткоумна провинциална физиономия….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.