Бандата ГЕРБ в Narod.bg: Александър Ненков е касиерът на Баце, взимаше пачки от Банкя и плащаше на протеста

0 4 745

Новина в Narod.bg! Напористият гербопитек Александър Ненков е касиерът на Бойко Борисов, който лично е взимал пачките от Банкя и ги е носил на площада, за да плаща на „бунтари”, протестиращи срещу правителството „Орешарски”.

След падането на кабинета ГЕРБ се върнаха в управлението и възстановиха стария, познат корупционен модел.

Севда ТВ явно е светнала касиера Ненков как работи мафията ГЕРБ

Явно услугите на Ненков са високо оценени от Тиквата, защото в момента синът на видния съдия на хунтата Румен Ненков вече е зам.-председател на парламентарната група на ГЕРБ.

Новината произведе дисидентът Петър Бояджиев, който е свидетел на много бурни събития от прехода, които вече са удобно забравени.

Реклама

Ето какво написа Бояджиев във фейсбук:

„Говорят сега за суми, които използва ГЕРБ и респективно Бойко Борисов. Чудя се отново що за държава е България. Аз за сега не мога да свидетелствам, но за 2013-2014 година бях на няколко пъти в България и знам, това го знаят и поне няколко десетки човечета, някои които познавам и аз.

Депутатът Александър Ненков беше касиерът на Бойко Борисов. Той получаваше парите от Банкя лично от ръцете на Бойко Борисов и отиваше на протестите и ги разпределяше между гербаджиите.

Разбира се, мнозинството от протестиращите нито бяха гербаджии, нито им се даваха пари, за да не се разкрие схемата.

И ако има прокуратура, съм убеден, че имам приятели в България, които ще са готови да свидетелстват, както са свидетелствали пред мен”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.