Сигнал на Narod.bg до МВР: Олигарх на Бойко изкопа басейн в скалите на Буджака, босът на „Трейс” Николай Михайлов нагло гази закона

2 9 114

СИГНАЛ до МВР, понеже прокуратурата на Гешев не разследва престъпления на гербопитеци: милионер от обществени поръчки под чадъра на хунтата ГЕРБ изкопа басейн в скалите на защитената местност Буджака край Созопол в пълен разрез със закона.

Басейнът на гербопитека е изкопан в скалите на Буджака

Олигархът от обръча на Бойко и собственик на касичката „Трейс” – Николай Михайлов, е добре да свери златния си „Ролекс” – времето на беззаконията на хунтата свърши, Баце вече не е премиер и престъпленията на примитивите от ГЕРБ ще бъдат преследвани и наказвани.

Сигнал до Narod.bg разкри, че тарикатът на хунтата си е направил частен плаж с каменен басейн току над морето. Видният усвоител на пари от Столичната община, където още се разпорежда несъстоятелната даскалица по руски Йорданка Фандъкова, е спретнал незаконния басейн непосредствено под къщата му, разположена в комплекс „Созополис”.

Реклама

Те са в абсолютно нарушение на всякакви норми на екологичното законодателство и граничат с престъпление. Но както стана ясно от предходни репортажи на Narod.bg, този наглец има дебели връзки”, завършва сигналът на нашия читател.

Наскоро стана ясно, че мажоритарният акционер на „Трейс груп холд“ АД Николай Михайлов е гласувал да получава брутно месечно възнаграждение от 30 000 лв. плюс променливо възнаграждение, съгласно „Политиката за възнагражденията на дружеството”.

Босът на „Трейс“ папка обществени поръчки от ГЕРБ, Буци получава пълно чекмедже и всички са доволни. На това му се вика корупционна симбиоза

Възнаграждението от 30 000 лв. брутно на месец не е било гласувано поименно за Николай Михайлов, а за Председателя на Надзорния съвет, която позиция, обаче, се заема от него.

За изпълнителния директор на дружеството Боян Делчев сумата е 18 500 лв. (плюс бонуси), за председателя на УС Десислава Любенова са определени по 10 000 лв. на месец, а за третия член на УС – по 3400 лв.

Десислава Любенова притежава 1 202 056 акции в „Трейс“ към 30 юни 2020 г. или малко под 5%.

Николай Михайлов контролира пряко или непряко 90,01% от капитала на „Трейс груп холд“, или 21 783 345 акции. Чрез свързани лица той контролира общо 5 514 490 акции – чрез дружеството „Галини Н“ ЕООД, на което е управител, синовете му Галин, Николай и Кристиян, дъщеря му Лилия, брат му Таньо Михайлов, както и партньорката му Десислава Любенова, с която е сключил споразумение за нейните акции.

2 Коментара
  1. многознайко казва

    ОФ КАТО се сетя как разправяше за проверките на Бойко по магистралата при Ст.Загора……питал го Бокич-що е по тънък асфалта тука с 15 см?Па псевдопрофесора му казал-е как-за да има за отчисленията-няма откъде другаде…
    Та и на този що му знае гагата….ама кой да го хване за грацмуля я?Ще си каже всичко.И за Виенските имоти…

  2. Mihail Ganchev казва

    353 “З” от НК – “който в нарушение на закона изгради водовземно съоръжение или съоръжение за използване на повърхностни или подземни води, се наказва ………
    Трябва сигнал до ДНСК и РИОСВ и Прокуратура- има нанесен пясък върху скалите, има бетонни стълби по склона – цял ферман нарушения

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.