ОЧАКВАНО: Кака Кури взривява кабинета с Калоян Регото, работил за пионката на ГЕРБ Анастас Герджиков

2 3 601

Известната журналистка и виден член на БСП Велислава Дърева публикува остър коментар във фейсбук по повод назначаването на изритания началник на кабинета на президента Румен Радев – Калоян Методиев за шеф на кабинета на новия икономически министър и лидер на БСП в оставка Корнелия Нинова – Кака Кури.

Велислава Дърева буквално разкова кочината на Кака Кури и Калоян Регото

Както е известно Методиев е някогашен главен секретар на младежкото СДС. След като бе изгонен от „Дондуков“ 2, Калоян Регото се превърна в яростен критик на Румен Радев и в пламенен защитник на Корнелия Нинова.

„Мили сладки корнелианчета! Цункайте Кака там, където е останало място за цункане! Прославяйте Иван Костов, дето ви сурна любимата ви Кака и нейния оръженосец К. Методиев, шеф на младежкия СДС!

Прославяйте и неонацистите на Расате, дето се гушкаха със същия Методиев! И неонацистите на К. Костадинов прославяйте! Не забравяйте Яворчо Божанков, любимо чадо на ДСБ! Хвалете седесариата, който похити партията на Благоев и вестника на Продев!

Реклама

И громете, громете безпощадно враговете с партиен билет! Дерзайте! И бегом на амбразурата, щото враговете нападат любимата ви Кака Кури! Напред! Напред!“, написа в социалните мрежи Велислава Дърева.

„Правителството на Костов+младежкия СДС+неонацистите на Расате+неонацистите на К. Костадинов+ДСБ+ Демокрация=БСП (Нинова) и „консервативния социализъм“! Дерзайте!Лицето Калоян Методиев е сигурна индикация, че Нинова ще взриви правителството и ще ерозира отношенията между Президента и МС! Това е замисълът!“, убедено е острото перо на лявата политическа мисъл.

Калоян Методиев стана дясната ръка на Нинова след като напусна „Дондуков“ 2. Оттогава той не спира да критикува действията на Радев, а впоследствие и на двата служебни кабинета, назначени от него.

Шефът на институт „Рего“ е наричан от опозицията в БСП Сивия кардинал на „Позитано“ 20. По време на предизборната кампания за президент Регото бил чест гост в щаба на Анастас Герджиков – кандидата на ГЕРБ-СДС.

Любопитна подробност е, че като кандидат-кмет на София през 2007 г. Калоян Методиев получи подкрепата на крайните националисти от Български Национален Съюз и „Гвардия“ на Боян Расате.

2 Коментара
  1. КОЛАРОВА казва

    на този лалугер вместо да му скъсат путката от ебане ,дрътийот миндил в правителдтвото го натресе

  2. Гражданин казва

    Дърдърева дали усеща, че преиграва, а лексиката, която използва не й подхожда? Ще назначи зе началник на кабинета си, онзи на когото вярва!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.