Сигнал до Narod.bg: Останките от ГЕРБ на бунт срещу Севда ТВ, мотае пенсионирането на Бойко

5 7 754

Останките от разпадащата се ГЕРБ се разбунтуваха срещу пиарката на Бойко Севдалина Арнаудова, която изненадващо реши да играе сечено на бунтарите, които искат да сменят Борисов преди окончателно да е убил партията.

Сигнал до Narod.bg от редиците на шайката разкри, че важните гербопитеци се бесни на Севда ТВ, която си придавала важности на незаобиколим фактор и по цял ден пълнела главата на Буци с дивотии колко е велик и как без него ГЕРБ загива.

Реклама

Така, вместо да сдава поста, каквито са очакванията на враждуващите лагери в ГЕРБ, Джипко Бибитков се самонавива, че без него партията съвсем ще се срине. За ролята на корпулентната Севда говори и фактът, че след изборния разгром, когато ГЕРБ беше изпратена в нокаут, отчаяният Буци се заключи в Банкя и сдаде временно властта именно на своята пиарка.

Както първи писахме, хунтата се раздира от вътрешни конфликти в битка кой да овладее останките от бившата управляваща партия. Враждуващите са две големи фракции, оглавявани от вечния мераклия за постове Томислав Дончев и политическата пеперудка Даниел Митов – Къдравата Сю.

Очевидно Севда ТВ е трън в очите в петата и на двете фракции, защото вместо да убеди Тиквата, че е време да се пенсионира и да харчи пачки от чекмеджето, преди да му го вземат, след като се установи откъде е пълнено, Буци продължава да упорства и да не сдава поста на нов лидер.

5 Коментара
 1. Затвор за тиквата казва

  Вече имам усещането, че никой няма да разследва простака, както и никой няма да му вземе пачките. Нещо спря да се говори за смяна на каскета, за закриване на спецпрокуратурата, за цацата, някакви увъртания и несигурност по въпроса за РСМ. Занимават ни с фалшиви сертификати и други глупости. Май за пореден път и тези от промяната, както всички досега сключиха някаква сделка с мафията. Да видим, но след месец, два ще стане ясно дали е промяна или подмяна. Винаги ни цакат, защото нямаме гражданско общество и нямат страх от народа. „Политиците“ ни виждат, че сме роби и се държат с нас като с роби!

 2. майната казва

  Севда ще смуче кокала до дупка ! Кой ще и плаща иначе ? Дончев или Къдравата Сю ? Ама те не са се напапкали още, мислят, че трябва да си доядат !

 3. Тато казва

  Без Партията БКП-партиецът е нищо! И вече никой, дори Гешев, не го „бръсне“ за нищо!

 4. до затвор за тиквата казва

  споко мой ,РАШКОВ го е захапал а този доберман захапе ли – не пуска ,,камък върху камак няма да остави докато не натъпче тюфлека в пандиза,само гледай ,празници бяха все пак и на дебелогъзия от баницата му се е паднало – GO TO JAIL……

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.