Нахараланените реват: Загубихме силен лидер в лицето на Бойко Борисов

3 3 585

Загубихме силен лидер в лицето на Борисов и се обзаведохме с китка от слаби лидери. Първо да се хванем на хорото и после да се учим на ръченица, но започват да хващат стъпката. В правителството има опитни хороводци и смело води до решения да спасим бедните и страдащите от ударите на пазара.

С тези думи нахараланеният социален антрополог Харалан Александров пропадна за пореден път в национален ефир. Куртизанстващият клакьор на Мутрата направи любовната си изповед като равносметка за отминалата 2021 година. Харалан определи водещата характеристика на цялата година като загуба на човешки животи, доходи и работа.

Нахараланеният от ГЕРБ антрополог тъгува за Баце

Според него било въпрос на време на кого да се хвърли вината и Борисов няма да пропусне възможността да каже, че новото управление е създадено от Румен Радев.

„Скоро конфликтът ще се пренесе в коалицията за това кой да понесе отговорност от провалите. Битката не е кой да се прибере печалбите, а кой да понесе отговорност от кризите и провалите“, смята нахараланеният Александров.

Реклама

Той не пропусна опорката, че премиерът Кирил Петков има политически баща в лицето на държавния глава Румен Радев и трудно щял да се еманципира от него, но не било невъзможно.

За икономиста Красен Станчев събитието на годината е мораториумът върху цените на електроенергията. „Това не се е случвало от 1984 година насам с тази разлика, че тогава можеше да се прави режим на тока, а сега не може“, каза той пред bTV.

„Има една практика президентът да дава поръчения без да носи отговорност за нищо. Това го видяхме още при връчването на мандата на правителството, но и по други поводи също.

В същото време това, което е особено е, че бизнесът изведнъж става сервилен спрямо онзи, за който се предполага, че е основен деятел в политиката, въпреки че това конституционно не е уредено“, коментира Станчев.

Относно безпрецедентното напрежение между МВР и прокуратурата хараланстващата журналистка Валерия Велева смята, че едва ли правителството ще успее да свали Иван Гешев от поста на главен прокурор.

И тримата обявиха, че изминалите избори са едно от водещите събития в страната.

3 Коментара
  1. мъдев казва

    този мухльо- лопатар една жена не можа да оправи та се налагаше перманентна помощ, но сега да лапа на тюфлека и майка си може да вземе та двамата по добре да му го обработят

  2. клатьора казва

    Ида рИвеш и да рИвеш бою каза ,лешпери мангизата беше до тук ,аре у лево ,така ,че мушморок ,време е да лапкаш на харвардците нооооо,и анала смажи ,че тея няма те пропуснат

  3. Мамунчу казва

    Харалани пак добре се храни,ама не е като лани!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.