Сигнал до Narod.bg: Наталка пада от екран заради нисък рейтинг, ББ е безсилен (+ЧАТ с признания)

6 11 978

2022-а започва лошо за Наталка – палавата любовница на ББ скоро ще падне от екран заради изключително нисък рейтинг, съобщи източник на Narod.bg от студиото на bTV. Оперативният шеф Антон Хекимян дори получил нареждане от задграничните босове да се раздели с блондинката, срещу което дори властният Шугър деди не може да направи нищо.

Ето целия сигнал до Narod.bg:

Наталка се оплака на приятелки, че ББ не ѝ разрешил да замине за топла дестинация за Коледа. Под разрешил блондито имала предвид допълнителни средства за харчене. Но се похвалила, че все пак Чичко Паричко от Банкя я дарил с 20 000 лева коледен бонус.

В пoследните дни Наталка била неотлъчно до любимия си. След като се прибрала от родното Велики Търново, Наталка не пропуснала да се похвали на колежки и дружки, че връзката с ББ не е прекъсвала. Приятелките ѝ обаче се съмнява в това, тъй като Наталка правила отчаяни опити да привлича мъжко внимание.

Реклама

Петимната за ласки намерила време да се сваля на футболиста от „Лудогорец“ Кирил Десподов, разкри източникът на Narod.bg.

Очевидецът на драмите дори изпрати скрийншот от чат на палавницата с нейна дружка като доказателство, че Наталка разказва за срещите си с ББ. Приятелките обаче издали, че от bTV пратили предаването ѝ в друг часови пояс заради нисък рейтинг и въпреки протекциите и влиянието на ББ.

Така Петя Дикова вече ще е в ефира с час повече за сметка на Наталка, която е преместена в още по-негледаем час. Хекимян бил притиснат от чужбина да махне Наталка, но засега само я преместил в друг часови пояс.

6 Коментара
 1. !!! казва

  Леле, саа Наталка като се надзурли, заради изпадането си от телевизията, на дъртия тлъст комплексар, хептен няма да му стане.

 2. Fghhhh казва

  Четох преди време как един мастит журналист говори за настоящият премиер по много пошъл начин наричайки го Кирчо. Но тъй като той е ченге бивше разбирайте осведомител – агент, щото през 1977 е назначен за водещ на предаване от 2 часа и нещо и нали разбирате, че човек с морал и достойнство никога не би станал. Та мисълта ми е, че вие, с малко „в“ го пиша сещате се защо, сте на същото ниво „журналисти“.

 3. Димитър Костов казва

  Преди няколко дни писахте, че.са се разделили, за маймуни ли ни взимате? Вярвате ли си, а? Пъпеш!?

 4. Мариела казва

  После кажи,че не били мисирки.Мисирките са полезни,а тези- не. Това трябва да го имат за комплимент.Мястото им е на околовръстното,но има опасност и там да не се справят.

 5. Костя казва

  Тая е много слаба на живо, ама май има голяма путка

 6. Куха Лейка казва

  Тая Наталка или както там й казват, доказва и показва, че е едно малоумно, безмозъчно същество!
  Сигурно има една единствена функционираща мозъчна клетка. Хахахаха.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.