Narod.bg научи: Бойко и Севда ТВ сеят опорки в Нова и bTV, Вуйчо Спас играе двойна игра

8 12 398

Бойко Борисов и Севделина Арнаудова продължават да заливат с опорките на ГЕРБ големите частни телевизии Нова и bTV, алармира източник на Narod.bg от медийния бизнес.

Баце и Седва ТВ диктуват как да бъдат поднесени новините чрез директна комуникация с главния продуцент „Новини и актуални предавания” в Нова Илия Дафов и с шефа на нюзрума в bTV Антон Хекимян.

Мръсотията е, че Буци и неговата пиарка дават указания как да бъде представена всяка новина, свързана с ГЕРБ, както и по какъв начин да бъдат ударени противниците на хунтата.

Реклама

Всичко това се случва зад гърба на мултимилионера Спас Русев, дърпащ конците на двете медии, който обаче се е изхитрил и вече тъче на два стана.

От една страна Вуйчото, както наричат перничанина, вечеря в скъпарския ресторант „Кристал палас” с Иво Прокопиев, пред когото твърди, че новинарският поток ще бъде „независим” и ще отразява в пълнота случващото се в дясното политическо пространство и в управляващата „Продължаваме промяната”.

От друга, обаче, Русев продължава да се кълне във вярност пред Бойко Борисов, в което има известна доза истина, след като месеци след провала на ГЕРБ Баце и Севда ТВ все още командват нюзрумите на най-гледаните телевизии.

8 Коментара
  1. !!! казва

    Каквито и хвалебствия да си пишат в новините, няма да им помогне. Видяхме ги как се осираха толкова години. Тъпото си е тъпо, държавата им беше поднесена на тепсия, но я пропиляха.

  2. славчо седмака казва

    както и да го хвалят този мурук бою,си е изветряло вино отвсякъде ,от тук нататък само мръсотии очаквайте от него Цял живот е бил НИКОЙ и сега за десетина години си повярва е е голямата работа,но когато си НИКОЙ си оставаш НИКОЙ

  3. Боро казва

    Двойната игра ще бъде наказана скоро – да няма никакви притеснения

  4. […] Бойко Борисов и Севделина Арнаудова продължават да заливат с опорките на ГЕРБ големите частни телевизии Нова и bTV, пише сайтът Narod.bg […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.