Висш гербер пред Narod.bg: За новата 2022-а си пожелаваме да арестуват Бойко, че да си отдъхнем!

3 11 450

„За новата 2022 година си пожелаваме да арестуват Бойко, за да си отдъхнем ние и цяла България! Борисов вече не може да е наш лидер, но не иска да се оттегли от поста и буквално убива партията и труда ни”.

Това призна пред Narod.bg висш член на софийската организация на ГЕРБ по повод изцепката на Баце, че ако Бойко Рашков го арестува, в ГЕРБ ще го канонизират за светец. Името на информатора, което ще спестим по обясними причини, се пази в редакцията на Narod.bg.

Реклама

„Ако Борисов попадне в ареста, регионални лидери на партията и важни фактори от висшето ръководство буквално ще си отдъхнат. Не само че няма да го канонизираме, ами и много ще пропеят за схемите, които пълнеха чекмеджетата, докато народът сочеше всички нас с пръст, че сме крадци.

Аз не съм престъпник, не може всички да минаваме под общия знаменател, наложен от Бойко Борисов и кръга от най-верни лакеи”, ядосва се гербаджията.

По думите му за грандиозните злоупотреби, които белязаха 12-годишното управление на Баце, е виновен не само отиващият в политическото небитие пожарникар, но и близкият кръг от подлизурковци, които са пълнили свои чекмеджета.

3 Коментара
  1. Затвор за тиквата казва

    Новогодишното ми пожелание от сърце към простака, еднокнижник, (съмнително е, че е прочел и една книга) обслужващия персонал от сик, мутра, крадец и т.н., т.н…..Та пожеланието ми е през 2022 да смени адреса си с ЦСЗ за много, много, много дълго време! Наздраве толуп!

  2. ИСТИНАТА казва

    И, тук е мястото ПАК да КАЖЕМ:ПРОМЯНАТА в България ще ЗАПОЧНЕ, след като на следващите ИЗБОРИ ,ПРОЦЕНТА гласували за ОПГ „герб“ +“дпс“ +“бсп“, стане ПО-МАЛЪК от 30%!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Хико казва

    Герберастка сган

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.