Падение в Narod.bg: Корнелия Нинова раздава постове за изключването на Кирил Добрев

3 4 219

Като истинска комунистка Корнелия Нинова е измислила брутална схема за „мотивиране” на членовете на Националния съвет на партията, които вчера и днес гласуват за изключването на Кирил Добрев.

Сигнал до Narod.bg разкри, че в състава на висшия партиен орган влизат министри, зам.-министри, както и натегачи, които очакват да станат областни управители, шефове на агенции и местни държавни структури.

На всички тях е припомнено, че са заели благия пост именно заради Нинова. На незначените пък се обещава сладка кариера, кандидатстването за която минава гласуване за изключване на Добрев.

Реклама

При тези, на които не действа схемата с назначенията, бил прилаган натиск, че и срещу тях има анонимни писма и може да са следващите изключени от редиците на Столетницата.

Според запознати стратегията с изключванията на неудобни няма да спре. Идеолог на акцията с мирис на живковизъм е личният съветник на Корнелия – бившият секретар на младежкото СДС Калоян Методиев, изгонен позорно от екипа на Румен Радев.

Идеята на пудела на Нинова била да се разиграе същият сценарий като при СДС, така че да се изключват хората с различно мнение и накрая партията да остане малка еднолична формация, която да участва във властта само като балансьор.

3 Коментара
  1. Крадливото Ленче казва

    Достатъчно е само факта, че Нинова успя да спаси Партията от групата на „статуквото“ ГЕРП и ДПС където бяха я пришили и ако групата на бай0ня в БСП (гергов, добрев, станишев, миков, жаблян и т.н.) беше успяла, то БСП наистина щеше да е мъртвец от „статуквото“!!!!
    Така, че мирно и за почест пред Корнелия!!!!

  2. Шопето Буци казва

    Плач за нероден Петко!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.