Мусаката убива природата? „Биоцентрала“ на гаджето на Бойко – Цветанка Карагьозова, трови Балкана с воня на говежди тор

2 7 661

Абсурдната дискусия, породена от британско проучване, че нашата мусака била враг №1 на природата, се сблъска като в стена с неумолимите факти – не манджата, а бизнесът на олигарсите около Бойко тровят България.

Сигнал до Narod.bg разкри, че бившата любовница на Тиквата – Цветанка Бориславова Карагьозова, която, за да избяга от „селския” привкус на името си, вече се казва Цветелина Бориславова, трови Балкана в района на Етрополе с воня на говежди тор.

Става дума за „зелена централа”, която изгаря „биоотпадъци”. Проверката на Narod.bg установи, че централата е собственост на фирмата „Грийн форест проджект. Фирмата е свързана с „Белла България“, но зад нея наднича 63-годишната Цветанка Карагьозова.

Показателно е, че шайката целенасочено развива този благ бизнес със „зелена енергия” – при Тройната коалиция с премиер Сергей Станишев бяха включени 10 мегавата фотоволтаици, а при ГЕРБ- 15 ХИЛЯДИ мегавата!

Именно по времето на ГЕРБ се раздадоха лицензи за фотоволтаични централи на свои хора, начело с любовницата на ББ – Цветанка Карагьозова.

Така гаджето на Баце стана категоричен лидер в производството на зелена енергия, а нейната Българо-американска кредитна банка банката ѝ отпуска пари за подпомагане приоритетно на този бизнес!

В този логически ред парите от добавката „зелена енергия” отиват в джоба на Цветанка, бившия гербопитек Емил Димитров и други олигарси, свързани с ГЕРБ!

По темата интересен пост пусна бившият главен редактор на умишлено убития „Жълт Труд” Зоя Деянова, ето какво написа журналистката:

Четиетикета е уникална обида за зрителите на Нова.

Тя, заедно с редакторите в тази телевизия ни мислят за идиоти.

Разтревожили се, че ние сме помислили колко е вредна мусаката и решили да успокоят населението. Първо намерили баба, която готви мусака на печка с дърва и репортерката предава директно, все едно Путин ще излива варели с химически отрови в Донбас.

Разбира се, без научно обяснение няма да оставят драгия зрител и докарали едно плашило еколог в студиото, което с ехидна усмивка надълго и широко вмени в тъпите български глави, че не мусаката е вредна, а въглеродните отпечатъци, които се оставят в клетото земно кълбе, докато се стигне до резултата в тавата.

Реклама

За по-просто, понеже сме прости, даде пример с хляба: първо се оре, трактора е с гориво и един ужас излиза от него, следват пестициди, от чието споменаване му се развърза от потрес опашлето на темето, после иде жътва със страшилища комбайни, мелници, фурни и си е евало мамата, заради един самун, дето набивате по разточителни трапези.

Същото е и с млякото, кашкавала, рокфора, за които по ливадите безчинстват емблематичните крави и метанът, който излиза под опашките им.

Четиетикетът услужливо информирано му подаде и други пагубни неща за климата – игрите на децата на компютъра и дори, о, Боже, гледането на телевизия! Да, да, превъзбуди се екологичното плашило, така е, ползва се ток, примерно от „Мариците“ с техните свирепи въглища.

Що, бе, говоря си аз сама на телевизора, разтреперана за съдбата на планетата, моят телевизор в момента харчи ток от една екоцентрала в Етрополе, която ползва говежди говна, наречени биогориво за авторитет.

Това чудно биогориво го карат някъде от майната си с огромни цистерни, съсипват и без това мижавия път през планината, като за разкош тази централа – тя е на льобимата на Бацун Цветелина – усмърдява градчето.

Не получих отговор, щото телевизорът е глух.

Продължиха ограмотяването на изостаналия българин с още примери, но понеже се занимавах да паля камината със зла умисъл и радост колко милиарди прахови частици ще изпратя къмто двата полюса, не чух какви пагубни отпечатъци отпечатват бебетата. С тях е апокалипсис, ако не знаете, но няма ей така безплатно да ви давам знания – имате си Гугъл, там ще намерите какво казват по въпроса европейските откачени зелен еуглени.

/В скоба за плашливите от праховите частици: снежинката се образува от замръзнала вода около прахова частица. Няма прахова частица – няма сняг, няма жито, няма вреден за околната среда хляб. И вода в язовирите няма да има, за да си миете простите задници, мили екокретени. Не ли?

Аре, стига толкова, че ще правя огромна тава мусака с месо смес – свинско и отровно телешко. Като мама и баба. Да, драга Четиетикетке, с такова месо се прави мусака, а не само със свинско, както ти реши да защитиш балканската манджа. А  лятото само с телешко.

Турците пък, откъдето идва тази страховита манджа, единствено с овнешко, или агнешко я готвят, но те, последните споменати зъмърсители, вече са кът по българските земи. Милите европейци ни помолиха любезно да ги изтрепаме хуманно – живи погребани в ями.

Лек, ден, приятели! Надявам се, че сте пропуснали да гледате тази гадост безобразна…

2 Коментара
  1. Атанас Кирилов казва

    Мръсна гадина!

  2. !!! казва

    За коя от всичките става дума?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.