ДОБРАТА НОВИНА: Пловдив вече не е крепост на ГЕРБ

0 7 666

Тежка 2022-а предстои за пловдивския кмет Здравко Димитров, който има сериозни разминавания с официалната политика на Бойко Борисов, с което извади втория по големина град в България от списъка с крепостите на бандата ГЕРБ, научи Narod.bg.

След като преди десетина дни местната структура на ГЕРБ и районните кметове поискаха зад гърба му оставката на зам.-кмета по строителството Пламен Райчев, сега и редови граждани отварят фронт.

Пловдивският сайт TrafficNews писа, че в социалните мрежи тече организация за завеждане на колективен иск срещу общината.

Поводът е същият – лошото състояние на инфраструктурата, конкретно – на Рогошко шосе. Хората искат обезщетение за потрошените си автомобили, валят и идеи за регулярни протести пред сградата на общината.

Реклама

Засега Димитров парира успешно атаката срещу Райчев. Видно е, че в момента не той е официалната мишена.

Но неофициално се говори, че тепърва “приятелски“ и неприятелски огън ще сгъстяват обръча около него.

Не е тайна, че в доста отношения Димитров има разминавания със собствената си партия ГЕРБ. Напрежението ще се увеличава с приближаването на местните избори, които се очертават пагубни за Бойко Борисов. Затова и се смята, че 2023-а ще е последната година на престъпната групировка на Баце.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.