Мата Хари Натали лъже, че е в харема на ББ, фука се с чанта „Louis Vuitton“ за €3000, пълна с шампанско по 1000 лв. (СНИМКИ)

2 8 386

Натали с нова изцепка – блондинката се фука с чанта „Louis Vuitton“, пълна с шампанско „Cristal“ по 1000 лева бутилката, които показа от БМВ-то, подарено ѝ от ББ, гласи нов сигнал до Narod.bg.

Изпростяването на синоптичката или нейното изтрезняване продължава. След като се появи пияна в ефир на 21 декември, Натали блесна с нова порция пиянски изцепки. Блондинката и майка ѝ Ванина отпрашили за Велико Търново с чанта на прочутата френска марка „Louis Vuitton“ за 3000 евро, пълна с шампанско на прочутата марка „Кристал“, бутилка от което се продава на цена между 500 – 1200 лв.

Пиянските истории не приключват с това – по пътя към старопрестолния град Наталка щракнала снимка на скъпарското си БМВ, която превърнала в бар – чаши с уиски J&B, с което вдигали наздравици, докато пътуват.

Реклама

За финал на коледните празненства, превърнати в панаир на суетата, Наталка се натряскала във великотърновска дискотека, където разказала, че на следващия ден ще бъде на гости на ББ, на гости му била и ден след като се напила на коледно парти. 

На Нова година след работа Наталка също щяла да празнува с Шугър деди в „гълъбарника“ в Банкя. Приятелките на синоптичката обаче са убедени, че тя лъже, че се среща с ББ, защото прави отчаяни опити да привлече вниманието на възрастния чичко Паричко, като качва снимки с различни мъже и хвали новия премиер Кирил Петков.

Блондито дори си показва гащите и задника в ефир със скандално къси минижупи дано Шугър деди отново я забележи.

Дори сайтът, който от сутрин до вечер без почивка величае ББ, си позволил да напише, че Наталка изпростяла в ефир и за добро утро си показала задника. Според нейните дружки палавницата се надявала Севда ТВ да покаже снимките ѝ на ББ и той отново да изпадне в дива ревност, което да я постави отново в центъра на харема Мата Хари.

2 Коментара
  1. Гражданин казва

    Грозна, много при това!

  2. Гого казва

    Няма
    Да я върна..
    ИЧ даже

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.