НОВИНА: ГЕРБ умира през октомври 2023-а (ВИЖТЕ ЗАЩО)

1 3 123

През октомври 2023-а Бойко Борисов и ГЕРБ ще загубят местните избори, а това ще изпрати хунтата директно в небитието по подобие на царската партия НДСВ, установи Narod.bg.

„Кирил Петков умее да се договаря. Това беше добро качество и при Бойко Борисов. До лятото проблемите ще се решават с пари.

След това настъпва много важен период, защото след 2 г. ще има местни избори и битка между ГЕРБ и новите. Ако Борисов загуби местния вот, ще отиде в небитието като НДСВ. В същото време „Продължаваме промяната“ нямат структури в страната, но са силните на деня и парите са в тях”, заяви социоложката Мира Радева.

Реклама

Истинската енигма е какви са политическите амбиции на „Има такъв народ“. Хората помислиха, че партията на Слави Трифонов ще промени системата след референдума през 2016-а, но се оказа поредният балон“, каза Радева.

„Очаквах от новите, които идваха на власт, да са подготвени, но не се оказа така. Сега сме обнадеждени и очакваме да видим какво ще направи редовният кабинет.

Безсилието, което показаха всички партньори, особено при ИТН, наля вода в мелницата на ГЕРБ и втвърди електората на шайката, смята Радева.

Притеснявам се, че новите имат заложени популистки предложения, които вече са капани пред тях“, заяви още социоложката.

1 Коментар
  1. Затвор за тиквата казва

    То голяма нивина! Ще ги чакаме още две години. Трябва тази престъпна група да се разпадне още през март и всички в панделата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.