БЕЗОЧИЕ: Приятел на кмета от ГЕРБ в Царево Георги Лапчев бодна басейн в скалите на първа линия край Синеморец

2 5 056

Поредно безочие на гербопитеците, окопали се в местната власт – проверка на бургаската Областна администрация се натъкна на басейн на местен бизнесмен около ГЕРБ, вграден върху скали, които са публична държавна собственост.

Става дума за място на първа линия край Синеморец. Освен това частен имот в съседство препречвал достъпа до скалите, така че да не отиват външни хора.

Всичко това разказа на брифинг областният управител на Бургас Мария Нейкова. Басейнът бил открит при случайна проверка на строителството в региона. Тя е отправила питане до кмета на Царево Георги Лапчев как е допуснат такъв обект. Засега отговор няма, тъй като наглецът с басейна се оказа пръв приятел на сенчестия кмет от ГЕРБ.

Реклама

Това е поредният случай, в който властите „проглеждат” със закъснение за незаконни постройки по морето. Различните частни обекти върху скалите в Синеморец са публична тайна, всичките до един незаконни, но криминалният градоначалник Лапчев лапа дивиденти от широко затворените си очи, коментира източник на Narod.bg от морската община.

От ведомството на Нейкова вчера съобщи, че три незаконни бунгала са били „иззети“ от парк „Росенец“.

От информацията става ясно, че се е случило без собствениците или ползвателите – дошъл ключар, комисия описала вещите и в присъствието на полиция бил съставен протокол.

2 Коментара
  1. майната казва

    Когато окрадът и омаскарят всичко, тогава се обръщат към конституция и закони . Зер, са ги правили за себе си !

  2. Лапчев да лапа хуя на шефа си Тиква казва

    Лапчев?! Добре е лапала гнидата мръсна!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.