Сигнал на Narod.bg до министъра на правосъдието: Как двама бандити в униформа от ГЕРБ си купиха лимузини с парите за ремонт на Централния софийски затвор (РАЗСЛЕДВАНЕ)

6 8 441

Престъпници под пагон, калинки на ГЕРБ, смучат пари от ГДИН. Narod.bg публикува разследване, което може да послужи на новия министър на правосъдието Надежда Йорданова да заповяда пълна проверка на далаверите на двама тарикати от Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ (ГДИН) с небезизвестните имена и прякори Цецо Цветков – Пияндето и Иво Йорданов – Началника.

Тандемът, прекрачвайки закона и следвайки личната си изгода, продължава да царува и пирува в ГДИН на гърба на данъкоплатеца, разкри източник на Narod.bg, очевидец на безобразията.

Двамата са сложили пръст върху всички инфраструктурни обекти под шапката на Министерството на правосъдието и всяко нещо при тях си има съответната цена, започвайки от назначаването на надзиратели по занданите, минавайки през осигуряването на по-лек режим на определени знакови фигури от престъпния свят и завършвайки с лапането на процент от изпълнението на различни строителни обекти из страната под шапката и ръководството на правосъдното ведомство.

Пияндето и Началника не се спират пред нищо, преследвайки своята кауза, свързана с безотчетното харчене на държавни средства.

Служители от ареста, на които Пияндето беше началник, разказват, че има пръст при определянето на фирмите, които са извършвали ремонтни дейности и всяко плащане минавало през него.

Както и че покрай големия ремонт на Централния софийски затвор са усвоили голяма сума, като част от нея са положили за закупуването на две луксозни лимузини, които използват като семейни автомобили.

И за да се прикрие всичко това, са си отишли доста служители както на ареста, така и на затвора. Кадровиците в системата използват всички сили и средства за постигане на целите си.

Реклама

В затворническите среди се говори, че единият от тях бил абсолютен Дон Жуан и омагьосвал дамите в министерството – така почти една петилетка се е задържал на ръководен пост, от който се облагодетелства постоянно. Преди няколко години името му нашумя покрай операция „Палките“, в която полковник Тишев беше описал с факти неговите обвързаности и властимащи ресурси и похвати.

Всеки, който се изпречи на тия двамата лентяи, които струват доста скъпо на данъкоплатеца, бива премазан, уволнява и заплашван. Това е моделът на поведение на двамата управници, помислили се за всесилни васали и несменяеми ръководители. 

Посредством нагласени схеми, интриги и доноси, включително и схеми за източване на държавни средства, тези бандити в униформа си позволяват да преследват служители освен в работно, и в извънработно време и да ги компрометират по всички начини, като докладват фалшиви факти на началниците с цел да се харесат и да запазят собствените си позиции.

Това беше досега! Новата власт в лицето на премиера Кирил Петков и министъра на правосъдието Надежда Йорданова не следва да толерират подобно поведение, а напротив – посредством редица проверки трябва да се установят техните зависимости и канали, от които се облагодетелстват неправомерна.

Колко ли струват на данъкоплатеца техните безумни заповеди, които всеки съд на страната ни би отменил като незаконосъобразни?! Колко ли семейства са останали почернени от разпорежданията им за уволнение и натиск на служители, както по времето на Сталин?!

Време е да се сезират отговорните органи и институции да изчистят

остатъка от герберски „калинки“, впили се във властта и безотчетно харчили държавни пари за поддържането на собствения си комфорт.

6 Коментара
 1. Сержант казва

  Знам ги тия! От години дерибействат под шапката на ГЕРБ и си мислят, че всичко ще им се размине.
  Докога???

 2. Hakera Jl kazva казва

  и копойчетата и хризантемите и тези цървули да ги АНАЛизират веднага , тези палячовци Йорданова да ги почва ,страхливи и нещастни мишки, свикнали да лочат от държавната хазна

 3. Иван Тишее казва

  Изтича им мандата…
  Мафията, която управлява ГДИН…
  А Цуцко потното Цвекло и Ибайло Главчовски са две подставени лица…

 4. Асен Ангелов, чичо на Ибайло Главчовски казва

  Цуцко потната мешка…
  Мама още му бърше задника на тоя Кух мях…
  А малкия Бай Ганьо Церовски, дето не може да върже цяло изречение….
  Ей такива Природни недоразумения „управляват“ ГДИН…
  МЪРШИ..

 5. Бай Иван казва

  В село Церово, се готвят за 30 дневен траур!
  Повод е предстоящата смърт на Бай Ганьо вщината!
  Малкия Бай Ганьо, Ибайло Главчовски е пътник и вече в актовете за раждане на мъжките рожби от Церово, няма след името им да има тире… Надзирател!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.