Ало, „Промяната”?! Лявата ръка на Владислав Горанов стана зам.-министър на финансите (ВИЖТЕ коя е Росица Велкова-Желева)

1 13 374

ПП „Продължаваме промяната” попадна в нов капан – лявата ръка на афериста от шайката ГЕРБ Владислав Горанов стана зам.-министър на финансите, алармира източник на Narod.bg от върха на управлението!

Докато беше заместник на Горанов, Росица се представяше само като Велкова, за да не лъсне тежкият конфликт на интереси със съпруга ѝ Жеко Желев

Очевидно титулярят Асен Василев е тежко подведен, за да приюти Росица Велкова – Желева, която беше заместник и на злополучния Горанов. Според нашия източник Росица, чийто съпруг Жеко Желев бе висш началник в НАП, е изключително близка до спипания с краден джип за 250 000 лева перач на пари от обкръжението на Бойко Борисов.

„Явно Владко има да избива за прибрания джип, страхотна подмяна без промяна”, коментира източникът на Narod.bg, възмутен от набутването на гербаджийската калинка Росица Желева обратно във властта.

Реклама

В кулоарите на правителството се говори, че новата-стара зам.-министърка е била най-близката до Владислав Горанов, била е член на Управителния съвет на Държавен фонд „Земеделие”, откъдето откраднали милиони през решения, предложени и одобрени от проваления земеделски министър на ГЕРБ Десислава Танева и вече изритания шеф на ДФС Васил Грудев.

Официалната визитка на Росица Велкова-Желева гласи, че гербаджийската калинка е магистър по финанси в УНСС. Има повече от 20-годишен опит в Министерството на финансите, където включително е заемала поста заместник-министър на Владислав Горанов.

По нова време Росица Велкова – Желева явно е изпитвала притеснения от конфликта на интереси с мъжа си Жеко Желев – шеф в НАП, защото на сайта на Министерството на финансите е „пропуснала” да изпише цялото си име. Там тя е просто Росица Велкова.

Връзките с върха в ГЕРб обаче не свършват дотук – майката на Росица пък била много близка дружка с чичото на Влади Горанов – здравния и финансов министър на хунтата Кирил Ананиев, с когото били колеги в министерството, където чичото е заместник-министър в няколко правителства и стига до титуляр във финансите при служебния кабинет „Герджиков”, завърши информаторът на Narod.bg.

1 Коментар
  1. […] Ало, „Промяната”?! Лявата ръка на Владислав Горанов ст… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.