КРАЙ с ГЕРБ! Борислав Колев иска среща с Бойко Рашков – ще разкаже цялата схема с кражбата на 53 млн. от АМ „Хемус”

1 4 024

Става страшно за ГЕРБ! Борислав Колев с милионите от „Хемус“ поиска среща с вътрешния министър Бойко Рашков и главния прокурор Иван Гешев, за да разкаже за цялата схема. 

Когато грандиозният грабеж стигне до върховете на ГЕРБ, това ще е краят на шайката на Бойко, категоричен е източник на Narod.bg от разследването.

Молбата му беше предадена от брат му Иво, който присъства на заседанието на Апелативния съд за определяне мярката за неотклонение на обвиняемия. 

Реклама

Самият Борислав Колев не дойде. На миналото заседание той припадна, а в центъра за психично здраве са му поставили диагноза – остра стресова реакция. 

Апелативният съд измени определението на градския и Борислав Колев трябва да бъде задържан под стража. Досега той беше под домашен арест. Брат му Иво отказа да съобщи подробности за това какво знае футболният съдия, но стана ясно, че са замесени високопоставени хора. 

В 13 ч. министър Рашков ще присъства на церемонията „Полицай на годината“ и се предполага, че ще отговори на молбата на Борислав Колев.

1 Коментар
  1. КОЛАРОВА - ВНУЧКАТА казва

    ЛОШИ ХОРА ЕЙЙЙ,ТЪКМО БАЦКО НЯКОЙ ЕВРАК ЗАДЕЛИ ДА ИМА ТАМ ЗА ШОТЛАНДСКИ ИЧКИИ,ПУРИ И КУРВИ И КВО…АРЕ СЯ У ПАНДИЗА ,ЛОШИ ХОРА СМЕ ,ЛОШИ И ЗАВИСЛИВИ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.