Бойко Рашков след разпита на Боби с чувалите пари от „Хемус”: ЧУХ ИМЕНА!

1 6 441

Вътрешният министър Бойко Рашков проведе разговор с обвиняемия за източването на пари за строителството на 53 милиона лева от лот 5 на АМ „Хемус” Борислав Колев.

„Срещнах се с Борислав Колев. Има някои уточнения, които направиха, нека оставим това на разследващите органи. Да не изпреварваме прокуратурата и служителите на ГДБОП, които днес ще имат доста работа с обвиняемия”, съобщи Рашков.

Бившият нападжия Борислав Колев знае цялата пирамида на грабежа „Хемус“

Реклама

Вътрешният министър уточни, че разпитът на обвиняемия ще бъде проведен в Градската прокуратура.

„Не знам защо така са решили колегите от прокуратурата. Явно така ще им бъде по-удобно. Не съм изненадан от това, което чух от него. Би могло да се очаква да има развитие в разследването и да се стигне по бързо до истината.

Чух имена. Очакват да бъде в положение, в което да получи заплахи, до момента няма такива. Имената, които чух, не са публично известни на този етап, ще станат, след като разследването напредне”, каза още МВР шефът.

Според него обвиняемият за източването най-вероятно не е крайният получател на чувалите с пари.

1 Коментар
  1. Ваньо - Мавъра, Драгалевци Сити казва

    Не думай бе Рашкоф! А аз бях абсурдно уверен че в основата на схемата на кражбите за над 4,000,000,000 лева, (а не както всечки вие сте се юрнали да търсите само 53 “мелиьона“), ОТКРАДНАТИ само от далавери, свързани с магистралата “Хемус“ е оня МИТИЧЕН и ДЕЖУРЕН клошар, дето запалИ и тютюнените складове във Филибето, дето се водеха за исторически обект!
    Ловя бас на 10,000€ срещу 50 стотинки, от 1951 г., че и тази мега-гига далавера за над 4,000,000,000 лева ( както и аферата с КТБ за същата сума от 4,000,000,000 лева ) ще бъде заметена под миндера и “успешно“ ще завърпи с решение : “ФИНАНСОВО НАРУШЕНИЕ, ИЗВЪРШЕНО ОТ НЕИЗВЕСТЕН НАРУШИТЕЛ! “ А ДЕЛОТО , ПОРАДИ ДАВНОСТ ЩЕ ОТИДЕ В АРХИВАТА!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.