Бивш МВР шеф: Владко е главен заподозрян – ползва ли канал за крадени коли в съучастие с „МотоПфое”?

4 13 730

Бившият МВР шеф Богомил Бонев призова настоящия вътрешен министър Бойко Рашков да провери дали финансистът на бандата ГЕРБ Владислав Горанов не участва в канал за крадени коли в съучастие с вносителя „МотоПфое”, видя Narod.bg.

Ето и аргументите на Богомил Бонев, публикувани като пост във фейсбук:

Беемвето на Горанов било Тойота. Открадната в Русия.

Трябва да се знае, че мощните джипове на Тойота не се продават в България.

Има схеми за доставка от Русия през Германия. МотоПфое не е представител на Тойота.

Реклама

Това може да означава, че ВлаТко си е поръчал крадена кола от Русия, която е минала през Германия и се продава на лизинг от български вносител.

Трябва да се знае и това, че новите коли на вносителите, не минават такава проверка в КАТ, като колите втора употреба.

Там всичко минава гладко. Както му се иска на ВлаТко.

На мястото на Рашков, бих започнал проверка за канал за крадени коли, в който участва МотоПфое. А ВлаТко е главен заподозрян, че използва този канал умишлено.

Всъщност, джипката на Бойко в НСО е такава (тойота „Секвоя”, която се продава в Русия и САЩ, но не и в Европа, б.ред.). Няма откъде да се купи у нас. Проверете и нея.

4 Коментара
 1. Bravo казва

  Bravo

 2. многознайко казва

  Имам прост въпрос-а вие си отговорете:Ако изпаднете в тази ситуация ВИЕ на границата дали ще може да се върнете обратно със заподозряната кола или……ще ви приберат тескеретата ще ви вземат колата,ще извикат криминалисти и в комплект ще ви транспортират до София,ще ви връчат тесте листа и кофа мастило и…..се почва.Нали?
  Тук не само са го разпознали господина,но и са го пуснали между капките.Ами ако не бяха намерили колата после?Няма доказателства-нищо.После за пръв път чевам за канал от Русия към Европа,защото обикновено пътя е на обратно- от Европа към Русия.Приказки за наивници.

 3. QZQ казва

  Имам познат със същия случай от преди повече от 5 години , колата му била за обявена за издирване. Веднага колата му е била „арестувана“ на границата и до ден днешен не са е върнали, въпреки всички обяснения и молби.

 4. кумчо Рашко казва

  Споко и на владко ще му спукат замбата от ебане ,той ще е от втората серия ,тях по нежно ще ги връткат ,щавене и когато си помислят ,че са се отървали ще им го набият до макарите ,той го знае и може да е почнал анални тренировки

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.