Следа в Narod.bg: Владислав Горанов често е в Сърбия, посещава една специална банка, защо?

4 11 953

Финансистът на ГЕРБ Владислав Горанов, който бе спипан с краден джип на КГПП „Калотина” на път за Сърбия, да обясни защо често пътува за западната съседка. Това призова източник на Narod.bg от спецслужбите, които са наясно със задграничните пътувания на Горанов.

Според неофициална информация бившият финансов министър в две правителства на Бойко Борисов пътувал често до западната съседка са спешни дела в една специална сръбска банка.

Мълви се, че това е трезорът, в който са покрити десетки милиони, откраднати през манипулираните обществени поръчки при 12 години диктатура на ГЕРБ.

Вероятно спешността на воаяжа – заловен с краден джип и въпреки това върнал се обратно и допуснат до Сърбия – обяснява желанието на Горанов точно в петък да пътува към страна, която не е член на ЕС и финансовите ѝ правила не са подвластни на Брюксел.

Пред медиите племенникът на бившия здравен и финансов министър на ГЕРБ Кирил Ананиев обясни:

Реклама

„Вчера пътувах за Сърбия на 50-годишен юбилей на приятел. На границата граничният полицай ми каза, че колата се издирва от Интерпол Русия и ми нареди да се върна обратно”, разкри аферистът на Бойко, като спести името на юбиляря – босът на транспортната фирма „Юнион Ивкони” Ивайло Константинов, който освен мултимилионер покрай Баце, е и общински лидер на бандата ГЕРБ в Дупница.

Именно с автомобила на Константинов – БМВ Х7, Горанов се връща втория път и преминава границата.

Много важно уточнение е, че транспортният шеф и гербаджия №1 в Дупница има огромен многомилионен кредит от „касичката” на Баце – Българската банка за развитие, отпуснат по времето на…финансовия министър Владислав Горанов.

„Върнах се обратно в Драгоман и оставих колата при мои близки. След това помолих моя приятел, който празнува юбилей, да ме вземе и с друга кола минахме през границата без никакви проблеми”, разправя още играчът на шайката.

На връщане в неделя се очаква той да бъде спря, за да даде обяснения за произхода на автомобила му, издирван от Интерпол по искане на Русия.

4 Коментара
  1. Българин казва

    Тиквата през 90те.хобито му не беше ли крадени коли.

  2. trifon14 казва

    бойчето е … ЗАДНИК !!!

  3. trifon14 казва

    БОЙЧЕТО Е ЗАДНИК !!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.