Само в Narod.bg: US службите погват „Котараците” и Чочо Несебърския за пране на пари в Дубай

1 11 828

Американските служби за борба с финансовите измами ще погнат Бойковия кръг „Котараците”, Чочо Несебърския и олигарх на шайката с инициали И.М. за пране на пари в Дубай, разкри ексклузивно източник на Narod.bg от върховете на МВР.

По линия на обмена на информация между САЩ и България е ясно, че „котараците” Иван Алексиев, Богомил Гьорев, Росен Русимов и любимецът на Бойко Борисов – Александър Сталийски, са на мушката за опит да бъдат осветлени десетки милиони, откраднати от компрометираните обществени поръчки по времето на ГЕРБ, чрез купуване на имоти, къщи и луксозни автомобили в Обединените арабски емирства.

Реклама

Сред загазилите и друг близък до бандата ГЕРБ –мултимилионерът Чавдар Александров – Чочо Несебърския, който е собственик на множество хотели и недвижими имоти в Несебър, Слънчев Бряг и София, ламборгини, 31-метрова яхта и самолет.

От години Несебърския живее в Дубай, където е съсед на финансиста на ГЕРБ Стоян Мавродиев, който пръснал €5 млн. за палата си в емирството.

За пране на пари в Дубай ще бъде разследван и строителният олигарх на хунтата ГЕРБ И.М., който също изпрал няколко милиона в лъскави имоти в столицата на ОАЕ.

1 Коментар
  1. майната казва

    Ама то един няма, който да не е згазил гази или ще гази лука.Тази партия ГЕРБ трябва да бъде заличена. Те са само крадци и затова стоят плътно зад БУЦИ ?!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.