ИЗНЕНАДА! Владислав Горанов спипан на ГКПП „Калотина” с крадено БМВ X7 за 250 000 лева

6 5 474

Аферистът на ГЕРБ Владислав Горанов е заловен с крадено БМХ Х7 на ГКПП „Калотина” при опит да премине в Сърбия!

Източник от „Гранична полиция” алармира, че в петък вечерта финансовият министър на шайката се наредил за влизане в западната ни съседка.

При проверка на документите на автомобила и шофьора се оказало, че луксозното БМВ за 250 000 лева е крадено, затова обявено за издирване от „Интерпол” по искане на Русия.

Реклама

При установяване на престъпния произход на автомобила му граничен полицай обяснил на Влади Горанов, че трябва да отбие,  за да му бъдат стени обяснения.

Тук екшънът става още по-абсурден, защото финансисът на Бойко Борисов….избягал. Час и половина по-късно племенникът на гербажийския здравен министър Кирил Ананиев се върнал отново на ГКПП „Калотина” с нова автомобил и в компанията на шефа на „Юнион Ивкони” Ивайло Константинов и бил допуснат да влезе в Сърбия.

Според информатора на Narod.bg на връщане в България Владислав Горанов ще бъде привикан на разпит, за да обясни защо използва краден джип, издирван от Русия.

Най-вероятно МВР пък ще започне дисциплинарна проверка срещу служители, допуснали Горанов първо да си тръгне, а после да се върне и да премине в сърбия с друг автомобил.

ОЧАКВАЙТЕ само в Narod.bg причината Владислав Горанов да пътува в Сърбия

6 Коментара
 1. QzP казва

  Тези герберастери се мислят за недосигаеми. След като е минал границата и не са го задържали, трябва да има арести и на митничари и на Владко. Крайно време е да започнат арести, защото иначе няма да има промяна.

 2. Бисер Димитров казва

  този Влади много отдавна трябваше да бъде в затвора .Ебати и държавата ? Призовавам всички от малкия и средният бизнес да не плащат нищо в тази Бананова Република наречена Булгаристан ! Щом този крадец на милиарди от държавният бюджет кара луксозен крадеен автомобил смятайте …. какъв башибозук ни е клатил и ограбвал 30 години

 3. stoyanov казва

  Руската мафия ще се разправи с него, както се задейства в Дубай с Пеевски.

 4. ИСТИНАТА казва

  Г-н Рашков, наистина ли ТОВА се случва в България?! КОИ са ГРАНИЧНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ДОПУСНАЛИ ТОВА???? ИМЕНА, ИМЕНА, Г-н Рашков!!! И, УВОЛНЕНИЕ, НЕЗАБАВНО!!!

 5. Паганини Керестелиев казва

  Ама не е виновен Влади -Медената Питка. Той не е такъв човек! Някой лош недоброжелател нарочно му го е подхвърлил злоумишлено това БМВ X7 за 250 000 лева, в ръцете, за да го подлъже, злепстави и компроментирга. Същата схема на инсценироФка, като тая фалшификацията с пачките и кюлчета в чекмеджето, които бяха поТхвърлени умишлено за да омаскарят един безупречно почтен премиер, дето не е откраднал и една стинка през целия си животец! И не е излъгАл нито веднъж, , докато спинка, през последните 20 години!

 6. многознайко казва

  Мото Пфое не продава нови БМВ на лизинг.Веднъж се пише БМВ Х-7,Горанов говори за Тойота….каква ли е истината??После-като те спрат на пункта и възникне такава ситуация ти прибират всички документи,вкл и личните.После следва задържане и ИЗЗИМВАНЕ НА МПС-то на место,като се вика и компетентната полиция.Освен това -влязъл веднъж на трасето за излизане от България,следва да завъртиш в трасето за влизане,където пак следват същите процедури и пак ще те засекът.Това,че не бил раззапознат са приказки за наивници.Просто са си го пропуснали по нашенски.Има и после-дето се бил върнал и минал…..дрън дрън.Ако са били съвестни митничарите/между другото проверка на собствеността не е тяхно задължение а на КПП.ците/,които правят компютърната справка,то Горанов е отбелязан в системата,че е с краден автомобил…..за момента говорим и това остава черно на бяло.И за десерт врътнал се и се върнал па после пак минал ама с друга кола.Някой пак си е затворел очите,защото случая е останал отворен и няма как да те пропуснат да излезеш от страната с такова „провинение“.
  Пак са ползвани връзки….Така седят нещата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.