„Касичката на Бойко” Борислав Колев се срина в съда, линейка го отведе в болница

3 6 667

„Касичката на Бойко” Борислав Колев, обвиняем за грабежа на 53 млн. лева от лот 5 на магистрала „Хемус”, припадна, докато съдът се произнасяше за мярката му за неотклонение. В залата дойде лекар, за да го свести. След това  бившият служител на НАП бе изведен от залата с количка и откаран към болница.

Адвокатът му обяснил, че Борислав е готов да съдейства, но имало много завишени очаквания за показанията му.

Прокуратурата поиска постоянен арест за Колев, докато защитата му настоя да му бъде наложена по-лека мярка от домашен арест, който градският съд му наложи преди седмица.

Реклама

Арестуваният за прането на парите е участник в схемата, която стига до най-високите върхове в ГЕРБ, категоричен е източник на Narod.bg, но не е основното действащо лице и няма опасност да извърши друго престъпление.

С тези мотиви съдия Вера Чочкова прати Борислав Колев под домашен арест в къщата му в село Бистрица преди седмица.

Той беше задържан от ГДБОП с постановление на Софийската градска прокуратура, която ръководи разследването за пране на 53 млн. лв.

Според показания на свидетели Колев е помагал на малоимотни хора да регистрират кухи фирми, по сметките на които са постъпили милионите, а след това с негова помощ са изтеглени на каса и отнесени с торби.

3 Коментара
  1. !!! казва

    Симулант!

  2. Чеха казва

    ЦПЗто е ченгеджийско заведение, което издава разрашителни за оръжие! Имам предчувствие, че този бушон ще изгори предварително, преди да проговори..!

  3. майната казва

    Я виж ти, ми то било много лесно ? Сриваш се когато е удобно деен си когато е удобно на други Я да му се невиди – ние сега кръв ли да плюеме ? В затвора няма ли лазарет !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.