ГЕРБ „случайно“ построи паркинг за 4 млн. до бизнес сграда на…Николай Вълканов от „Мултигруп” (проектант е мъжът на Мата Хари Котето Захариева)

0 8 430

Бившият вицепрезидент на „Мултигруп“ и настоящ собственик на любима на ГЕРБ строителна фирма „Минстрой холдинг“ – Николай Вълканов, се размина с най-високото държавно отличие – орден „Стара планина“ – първа степен, поне засега.

Ще ви кажа обаче 3 неща, с които този „предприемач, учен и общественик“ не се е разминал, пише Борис Бонев от „Спаси София”:

Ангел и Котето Захариеви са готови на всичко за ГЕРБ

Реклама

– Строежа на 106 м сграда, проектирана от съпруга на бившата външна министърка Екатерина Захариева от ГЕРБ, спрягана като една от регулярните котенца Мата Хари в спалнята на Буци.

– 200 000 лв. публични средства, отпуснати от Министерски съвет, за да му се направи 75-метрова улица за достъп до имота.

– 4 000 000 лв., за да бъде построен етажен паркинг точно в съседство до лъскавата нова сграда върху общински имот.

– Въпрос на приоритети, както биха казали някои! Явно строежът на етажни паркинги в квартали като Люлин, Младост, Овча купел, Хаджи Димитър, Надежда, Обеля не е от значение за ГЕРБ – единственото важно е да се угажда на близките до тях бизнесмени!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.