ПАНИКА в Narod.bg: ЮЗУ трие снимките с Иван Гешев

1 7 343

Паника в Югозападния университет „Неофит Рилски“! Администраторите на сайта на вуза трия всички снимки със своя питомец Иван Гешев, научи ексклузивно Narod.bg.

Доказателствата за посещения на главния прокурор в университета, станал известен като „ковачница за кадри на ГЕРБ и ДПС“, се махат ударно предвид смяната на политическата ситуация и окончателното изпадане на мутренската партия на Бойко Борисов от властовата хранилка.

Любопитно е, че миналия юли в пика на протестите срещу Баце и шайката Иван Гешев, чийто дни на върха на прокуратурата са преброени, стана докторант в Правно-историческия факултет на Югозападния университет „Неофит Рилски“.

Научен ръководител на обвинител №1, заради когото 13 милиарда от ЕС са под въпрос, е деканът на факултета доц. д-р Николай Марин, преподавател в катедра „Международно право и международни отношения“.

Реклама

Гешев е приет в самостоятелна форма след представяне на проект на дисертационния труд, разработен в основната му част.

Проф. Антони Стоилов, преподавател във Филологическия факултет на ЮЗУ и бивш зам. Ректор, коментира обръщането на палачинката по следния начин:

Що за достойнство трябва да имаш, когато веднага след като Народното събрание гласува правителството на ПП, трескаво почваш да триеш от сайта снимки като тези:

1 Коментар
  1. !!! казва

    За да са в крак с времето трябва да декорират сайта на университета с гендери, педали, транвестити, лезбийки и педофили. Гешев ще е съвсем на мястото си сред такива.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.