ЖУРНАЛИСТ хапе шайката: Търтеи от ГЕРБ паразитират върху желанието на народа България да се промени

0 3 248

Как става това да нямаш професия, а 30 години да ядеш филии с мед и масло?

Любен, синът на Дилов е с хуманитарно образование – може да е учител някакъв, не е, може да е писател, не е, може да е издател на книги, не е, може да е журналист, не е /аз зная какво е да си журналист, той само поработваше тук-таме като такъв. Избра да е политик, но и това не е.

По едно време от „Гергьовден”, не помня къде се присламчи и позахлеби малко депутатска плата, а после? Това написа в профила си във фейсбук журналистката Зоя Деянова, главен редактор на умишлено закрития „Жълт Труд”.

„От какво си вади този човек години мек бял хляб без занаят, без качества, без видими умения, освен да рови из мрежите и да чопва чужди мисли и сентенци, омагьосвайки с тях по едно време младите си сътруднички, когато се бе и набутал водещ в някаква телевизия.

Главата ми не го побира как стават тия работи?

Реклама

Аз се изгърбих от работа, скъсах си нервите да правя вестник, да треперя за падащи тиражи, да съкращавам хора-приятели, да фалираме, да изтърпя измамите на гочевици и блъсковци, по волята на престъпната мутра, но си имах професия – журналист от стажантка до главен редактор и до пълен крах.

А този днес от трибуната на Парламента раздава съвети как да живеят хората – инженери, архитекти, лекари, строители, шивачки, дори жени, които месят някъде банички за закуска…

Не знам, не знам…

Защо днес пиша толкова за него ли?

Защото той и такива търтеи като него ще продължават да паразитират върху желанието на народа нещо да се промени в България.

Некадърни кръвосмучещи инсекти“, завършва поста си тя.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.