СИЛЕН КОМЕНТАР: Едно от уродливите лица на Злото – ББ, е отстранено, дните на ИГ са преброени

7 6 764

Експертът по национална сигурност проф. Николай Слатински направи силен коментар на политическата ситуация в България предвид избора на ново правителство, дебатът за който тече и в момента, предаде репортер на Narod.bg.

Според проф. Слатински народът вече отстрани едно от уродливите лица на Злото – Бойко Борисов (ББ). Другото – ИГ (Иван Гешев), си отива, дните му са преброени.

Ето и пълния текст на анализа:

Едното от трите уродливи лица на Злото – ББ, е отстранено, надявам се, завинаги от Властта в България. Не беше лесно, допуснаха се много грешки, проведоха се три пъти избори, но чудото се случи.

Сега ББ да му мисли как ще я кара нататък и как ще почувства наказващия меч на Демокрацията. А тя също може да бъде изключително строга и достатъчно безкомпромисна в раздаването на правосъдие и справедливост със законовите си процедури.

Реклама

Никак не искам да съм отсега нататък на мястото на ББ. Толкова е надробил, че има много дълго да го сърба!

Ред е вече на второто от трите уродливи лица на Злото – ИГ! За да спаси поста си, той иска да превърне битката на Демокрацията срещу него във война на Демокрацията срещу Прокуратурата като цяло.

Безнадеждно нагли усилия. Множеството достойни прокурори не са част от подобна война на Прокуратурата с Държавата и няма, по-скоро не бива да позволят ИГ да ги превърне в заложници на своята обречена борба за оцеляване като Главен прокурор.

Дните му на този пост са преброени. Той може да избере опозоряване без край пред позорен край, но така само ще получи едновременно и двете. А може да осъзнае, че в България настъпи Промяна и в тази Промяна за него няма място. И да си подаде оставката, за да улесни ефективността на Промяната. ИГ няма избор. Изборът е направен на изборите. Затова съпротивата да се държи за поста си е възможно най-погрешният му избор.

По-късно ще дойде ред и на третото уродливо лице на Злото – ДП. Но него в момента да не го мислим. Той да му мисли. Защото само Демокрацията може да му обезпечи поне някаква справедливост. Тя може да е строга и сурова, но не отмъстителна и жестока.

Справи ли се тя с другите две лица на Злото, третото лице на Злото само и единствено нея ще има за мирен и по законовите процедури на нормалната европейска държава защитник. Затова ДП най-много от всички трябва да стиска палци Промяната у нас да успее и България отново да стане нормална европейска държава!

7 Коментара
 1. Иво казва

  На този „коментатор“ дъщеря му Елена бе назначена за дипломат в Посолството на България в Киев и още е там….Нахална и глупава, типична калинка. На това да плюеш в кладенеца откъдето пиеш какво му се вика?

 2. Затвор за тиквата казва

  Много точно, но не мога да разбера как се случи това: 14 години България е член на Европейския съюз и той допусна това да се случи. Да ни управлява най-простия, крадлив диктатор на света и тази Европа си затваряше очите, но и го подкрепяше.
  За всичките тези години никакви санкции на крадливата шайка. Да ви и Европейските гейове!

 3. Анжи казва

  „Да ви…и Българските гейове!“ Цитирам ви. Те (европейците) ли избираха 10 пъти Борисов или ние, тукашните идиоти?! Не стига, че дават от данъците си пари за България, Ами и местните комплексари-политици като Борисов се подиграваше, че успешно ги лъже! Пфу!

 4. майната казва

  Тука някой поства, как Буци лъже европейците? Лъже ги той – надупен ! Но ние всички плащаме сметката и това е жалкото, много, много жалко ! Всички мислим че Буци краде от Европа и Държавата, но това сме ние ! Ние сме европейците ограбени, затова срамът е наш !

 5. Затвор за тиквата казва

  Анджи ли си или…. 10 пъти си фалшифицираше изборите! Простака няма едни честно спечелени избори с изключение на първите. Ако и сега нямаше администрация от 300 000 гробари и 3 % няма да има. Хайде по – леко с коментарите и с пфу…..

 6. мосю Педьо Фи казва

  Вонящото влечуго Н. С. е уродливото лице на злото

 7. Кърлеж казва

  Има още един цирей, който трябва да се спука, има един рязан наглец, който дърпа конците и потрива ръчички самодоволно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.