Само в Narod.bg: Лакеят на ГЕРБ Георги Харизанов и бившият лидер на СДС Борис Марков се подиграват на изританата Мата Хари Натали (ВИЖТЕ)

1 18 297

Един от най-старателните подмазвачи на Бойко Борисов – титулуваният като „политолог” осъден бивш шеф на „Напоителни системи” Георги Харизанов, открито се подиграва на Натали след раздялата с Баце.

Майтапите с Натали започва Борис Марков, бивш лидер на партенката на ГЕРБ – СДС, който открито се присмива на детронираната Мата Хари с пост във фейсбук, в който обсъжда поведението ѝ по време на живо предаване и дава „ценни” напътствия за това как трябва да се държи блондинката.

Отдолу се редят нахилени емотикони, един от които е на трубадур №1 на ББ Жоро Тръбата. Вероятно раздялата на Наталка с Шугър деди от Банкя е повлияло и на отношението на сервилния иначе Харизанов към бившата фаворитка в спалнята на ББ, пише източникът на Narod.bg.

Реклама

Както първи писахме ББ и Натали вече са официално разделени. На прощаване разочарованият от голямата уста на блондинката БиБиКинг ѝ подарил последният модел iPhone и турил точка на двугодишното интимно забавление.

Сръчната златотърсачка не стоя „на сухо” дълго време – блондито вече оплете в мрежите си поредния богаташ, макар и не от калибъра на ББ – земеделеца Стилян Чомаковски – Чомката.

Мълвата носи, че Шугър деди също се е уредил с нова Мата Хари пак от тв гилдията – спалнята на ББ вече топлела известна водеща от bTV.

1 Коментар
  1. любопитен казва

    Лакеят на ГЕРБ Георги Харизанов и бившият лидер на СДС Борис Марков, злобеят, че Натали не ги отразява по никакъв начин, просто, защото тя не си пада по охлюви като тях двамата!!!!!!!!!!!!! Хахахахахахаха…….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.