ГЕРБ реват в НС: Да няма реваншизъм! Тресе ги, че Бойко каца на мушката

2 6 902

България има ново редовно правителство, първото без подобието на диктатор Бойко Борисов. Цялата герберска пасмина се изреди да реве от парламентарната трибуна, че не трябва да има реваншизъм, защото усещат, че иде ред на тартора им да получи заслуженото за 12 години грабеж, установи със задоволство Narod.bg.

Една от най-яростните защитнички отново бе Мата Хари Екатерина Захариева, която с типичния си поток на мисълта се опита да каже нещо, което никой в залата не разбра, затова слезе от трибуната като попарена, без ръкопляскания дори от гербопитеците.

Реклама

В този дух е и коментарът на журналиста Иван Бакалов, вижте:

Да нямало реваншизъм, плакаха ораторите на ГЕРБ. Едва ли не цялата им парламентарна група се изказаха един по един, и този рефрен като червена нишка се прокрадваше. И все споменаваха Бойко Рашков.

Да не би техният лидер да е застрашен? Това ли им е голямата болка?

Правовата държава и съд за онзи, който е гепил, не е реваншизъм, гербери жалки.

2 Коментара
  1. мъдев казва

    Ехххх,коте, коте захариева,а какви времена бяха……как си обикаляхте света с бою като“вървят ли двама“ и къде ли не та е мата харил ,кеф а и архитектчето с какви разкошни рога се обзаведе

  2. Боко банкянски казва

    Молим ти се чичо Рашков, не ме наказвай! Аз повече няма да крада и да се гавря с народа! Даже съм съгласен да стана бригадир на затворническа изкопчийска бригада по ръчното прокопаване на тунела под Шипка! Не я слушай Простата Taтap-пазарджишка пaткa Ката Хари!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.