Само в Narod.bg: Бойко е съсипан, не вдига телефона дори на личния си прислужник Вълкан – чака вълна от предателства

9 7 557

Бойко Борисов е съсипан – бившият премиер се е заключил в Банкя и не вдига телефона дори на гербопитеците от върхушката, която става все по-уязвима с идването на власт на новото правителство, което трябва да бъде гласувано от парламента в понеделник, 13 декември, призна източник на Narod.bg от средите на ГЕРБ.

Борисов е толкова отчаян от развоя на събитията, че не отговарял на обажданията дори на личния си прислужник Вълкан, който се грижи за домакинството на „живеещия като куче” Борисов.

Една от версиите за асоциалното поведение на Шефа, както го наричат подмазвачите е, че се опасява от предателства от най-близките в партията.

Реклама

Както само Narod.bg съобщи, първият двуличник вече е ясен – пернишкият мултимилионер Спас Русев, който, усетил вятъра на промяната, избяга от Баце и пристана на издателя Иво Прокопиев с идеята да намерят заедно място под слънцето на „Продължаваме промяната”.

Страховете на Баце, че ще получи нож в гърба от най-близките си партията, са съвсем основателни, след като по-рано днес стана ясно, че МВР започва проверка на чекмеджето му, което бе снимано с 2 милиона евро в пачки по 500, кюлчета злато и пистолет. Във Вътрешното министерство вече има данни за произхода на част от средствата, които със сигурност не са от заплати.

Разплитането на корупционната картинка ще покаже връзките на Борисов със сенчестите бизнесмени от обръча на ГЕРБ, които през годините са давали своята лепта за чекмеджето, за да получават благи обществени поръчки, през които са източвани европейските фондове и националният бюджет.

Нищо чудно в опита си да спасят кожата бизнесмените и техните покровители в ГЕРБ да пропеят за ролята на експремиера в грабежите за милиарди, което ще изпрати Бойко Борисов директно на подсъдимата скамейка, особено предвид лошота позиция на „чадъра“ Иван Гешев, който е пътник, категоричен е информаторът на Narod.bg.

9 Коментара
 1. Пешо казва

  А, да ли ТОЙ, е в България или в Дубай?! КОЙ, КОЙ, КОЙ ще ни каже?!

 2. trifon14.. казва

  Бойчето го няма вече в БГ , иначе нямаше да се сдържи да мълчи цяла една седмица и да не се покаже и да изръси поредните си простотии .

 3. Затвор за тиквата казва

  Мечтата ми е да видя простака в затвора за много дълго време, най- добре ще е доживот.

 4. ЧЕСТИМЕНСКИ казва

  трифка,няма къде да избяга ,земята е кръгла ако тръгнеш от точка А накрая ще стигнеш пак до точка А,а и кой ще му гарантира защита – никой ,я шиши как го пребиха в Дубай ,бойчето може и да го не бият може и направо да го заземят ,та тука си е ,тука

 5. Бай Ландо казва

  Най-гадното за него е , че ВЕЧЕ НАД ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ се нагуши ОТ ХИЛЯДИ ДАЛАВЕРИ И СХЕМИ, като пеликан. А тпва му е коствало и много нерви. А сега вече няма да може да си харчи 5-те ОТКРАДНАТИ “МЕЛЕ-ЯРДИ“. Има да се крие като мишка, до края на жалкия си бездуховен , анал-фабетски животец….

 6. майната казва

  Не плачете на чужд гроб. Буци си е добре, фамилията/мафията/ и тя е добре, сал ние на които похарчи половин живот не сме цъфнали и вързали ! Цялата му кохорта е в НС с имунитет и сметки по банките , а народа е оставен на инфлацията и дълговете си ! Отгоре на всичко, започнаха да влизат в ролята на репресирани. Е писна ми на тая работа от тях!

 7. !!! казва

  Него ще го изяде комплекса му за малоценност, че вече не е и никога няма да бъде на върха.

 8. @банджия казва

  Може и да се е вмирисал вече,имам предвид дали се къпе,не друго,ама знае ли човек?!

 9. майната казва

  „Плачи дете – баща ти е невинен“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.