Росица Кирова от ГЕРБ има 130 ниви из цяла България

3 8 711

Росица Кирова от ГЕРБ, която е зам.-председател на парламента, през 2021 е добавила нива 12 дка към притежаваните от нея 130 ниви и други имоти.

Имотите на Кирова са в различни части от България – в областите Враца, Видин, Кюстендил, Кърджали, Пловдив, показа справка на bird.bg.

Реклама

Освен това бившата координаторка на „Има такъв народ” за Видин, приютена от ГЕРБ, която в миналото е била съдружник на наркобос от Косово, има апартамент и къща с двор в София, парцел в с. Чифлици, Белградчишко и имот с право на строеж в град Белоградчик.

Това става ясно от публикуваните от Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) декларации на депутатите.

Подробности около имотното състояние на Кирова можете да видите ТУК

3 Коментара
  1. Стефан Николов казва

    Тази ГЕРБ-аджийка била голяма чифликчийка ! Тези хорица , които и обработват нивите , дали са партийни членове на ГЕРБ ? Съмнявам се. Те служат за превъзпитание на анти ГЕРБ партини членове !

  2. ВЕЖДЮ РАДИШЕВ казва

    бе я фстата ,селянка някаква смърди както боляровския тезек позната като ПКП уоооуууу нашшшта вас га вий сбора ма

  3. Влашка мафиотка казва

    За награда видинската мафиотка Роси стана заместничка на шефа на Парламента Росен . Двамата заедно ще ни заблуждават,че се вършщи нешо смислено докато нагло и умело грберите продължават да ограбват европейските пари. В България колкото повече си откраднал и си се изложил , толкова повече се издигаш.професионално ! Обратна реципрочност, обратна функция, няма възмездие и всичко е наопаки. Не е Америка, тук е страната на неограничените възможности. За милоиони няма закони, за кокошка няма прошка…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.