ИЗМЯНА в Narod.bg: Спас Русев предаде Бойко, целува ръка на Прокопиев (тандемът пуска пипала в новия кабинет)

0 9 383

Мултимилионерът Спас Русев за пореден път се завъртя като ветропоказател и уцели правилната посока – предаде досегашния си господар Бойко Борисов и започна да целува ръка на издателя Иво Прокопиев в опит да намери позиции в новата власт, докладва ексклузивно пред Narod.bg информатор от върха на държавата.

Перничанинът със скромен произход и образование от ВИФ, започнал като възпитател в интернат в радомирското с. Гълъбник, минал през шофьор на комунистически величия, за да се събуди милионер, е желан партньор от медийния бос Прокопиев поради факта, че именно Спас Русев бе човекът за влияние на Бойко в Нова телевизия, през сложни схеми и в bTV, а за капак е собственик на „Виваком”.

Реклама

Бизнесменът притежава един от трите най-големи телекома от ноември 2015 г., когато го купи за 330 млн. евро.

Смяната на политическата ситуация, падането на ГЕРБ, реалната възможност Бойко Борисов да бъде изпране пред правосъдието и да влезе в затвора накарали Спас русев да предаде Баце и да се присламчи към Иво Прокопие. Целта на тандема била тотално овладяване на новото правителство, категоричен е източникът на Narod.bg.

Според запознатия със схемите Прокопиев искал да изолира президента Румен Радев, без когото раждането на „Продължаваме промяната” не би била възможна, което било възможно през влиянието на Спас Русев в двете най-големи частни телевизии.

Една от основните мишени на Прокопиев-Русев, естествено, е МВР министърът Бойко Рашко – единственият, който се осмели да разби схемите на ГЕРБ и да трасира пътят на България извън корупционния коловоз, в който ГЕРБ ни влачи вече 12 години, ясен бе източникът на Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.