„Подкрепа” остава на Бойко, Димитър Манолов нервен, че режат 30 000 калинки на ГЕРБ, гласуващи за шайката

7 3 741

Т.нар. „синдикат „Подкрепа” остава верен на шайката ГЕРБ. Изводът Narod.bg направи след участие на удобния буфер на Баце Димитър Манолов, вегетиращ години наред в пространството между работодатели и работници с паразитната си организация, без да допринесе с нищо за подобряване условията на труд, каквато всъщност би трябвало да е целта на неговото скъпо платено съществуване.

Манолов опищя света, че новата власт се готви да съкрати 30 000 калинки на ГЕРБ в администрацията, които до момента получаваха заплата само за да може на изборите заедно със семействата си чинно да гласуват за ГЕРБ.

Съкращаването на 30 000 чиновници до края на 2022 г., заявено от съпредседателя на „Продължаваме промяната“ Асен Василев, има три ясни цели – да се освободи място за новата клиентела, за „нашите хора“, някои действия, които се плащат през бюджета, да бъдат аутсорсвани – като счетоводни и правни услуги, както и да бъде „нахранена тълпата“, както Манолов определи народа.

Реклама

Опорката на ГЕРБ разви в интервю за Нова тв президентът на съдружната на шайката Кофедерация на труда „Подкрепа” Димитър Манолов.

Оптимизацията на заетите в държавната администрация с 15% бе договорено по време на преговорите между 4-те политически сили за коалиционно правителство. Василев тези дни изчисли, че става дума за съкращаване на 30 000 служители до края на 2022 г.

По думите му има заявка за създаването на три нови министерства. „Как ще съкратим администрацията и ще създадем три нови министерства“, попита той. Манолов цитира данни, че заети в централната и местната администрация са 120 хил. души.

„Ако съкратят с 30% от агенциите, трябва да ги закрият“, каза той. „Има цели администрации, които може да изчезнат. Нали знаете, че няма да изчезнат партийните синекури“, нервен от промяната в правилата на играта крепител на хунтата от нищо-не-правещия синдикат.

7 Коментара
 1. БАЦО казва

  този мухльо и класически лешпер с кеф БИХ ГО ЗАБИЛ НА МАЙКА МУ В ПУТКАТА . ИЗОБЩО ТЕЯ ПРОФСЪЮЗИ СА ПЪЛЕН ТАШАК И ПОМИЯ И ВАНЧИТУ И ТЯ КОЛКО ЛИ СПИРКИ Е ИЗВЪРТЯЛО ЗА ТОВА ТОПЛО МЕСТЕНЦЕ .

 2. ИСТИНАТА казва

  „Другарю“ Манолов,може ли да ОБЯСНИТЕ на ХОРАТА,колко човека са НЕОБХОДИМИ за СМЯНАТА на ЕДНА електрическа крушка?! Благодарим Ви!!!

 3. Николай казва

  Мухльовци от НАРОД.БГ! Синдикатът ПОДКРЕПА преди години разруши комунистическата система. Подкепа ще я има и доста след като вашето сайтче изчезне яко дим. Димитър Манолов е борец, доказал се през годините. Ние всички бяхме и сме ПОДКРЕПА, както поляците са СОЛИДАРНОСТ. Казах

 4. Локо Сф. от 1956 казва

  В моя дълъг трудов път съм видял много. В държавни учреждения има служители отдавна надхвърлили пенсионната възраст. Но, някой ги държи. Млади и кадърни не се назначават. В други има дублиране на една и съща позиция, а самата работа по тази позиция може да се свърши от един човек. Примерите са много….. Този , който е на върха на дадена служба, трябва да знае точно какви операции са необходими за дадена вид работа и тази работа колко човека могат да я вършат. От тук се определя броя на специалистите и на по-обисновените служители. Всеки специалист трябва да има точни функционални задължения и всяка година да се отчита какво е съвршил.

 5. !!! казва

  Трябва не 30 000, а 350 000 да съкратят и пак ще останат 100 000 хрантутника да си ги дундуркаме. В Холандия населението е 28 милиона, а държавните хрантутници са 20 000, ние не знам дали сме 6 милиона , а хрантутниците ни са близо половин милион.

 6. Дедо Пене казва

  В Холандия населението е 16млн., а администрацията им наистина е 20хил.човека но имат отдавна ЕЛЕКТРОННО ПРАВИТЕЛСТВО!!! И не е необходимо да вадиш и пренасяш документи между различните служби, а те да си играят игри на компютрите! В РБ бяха откраднати 2млрд.лв за Електронно правителство и имаме-НИЩО, а в Естония срещу 200млн. евро имат ПЕРФЕКТНО ДЕЙСТВАЩО ЕЛЕКТРОННО ПРАВИТЕЛСТВО!!!

 7. Българин казва

  В Холандия населението е 16млн., а администрацията им наистина е 20хил.човека но имат отдавна ЕЛЕКТРОННО ПРАВИТЕЛСТВО!!! И не е необходимо да вадиш и пренасяш документи между различните служби, а те да си играят игри на компютрите! В РБ бяха откраднати 2млрд.лв за Електронно правителство и имаме-НИЩО, а в Естония срещу 200млн. евро имат ПЕРФЕКТНО ДЕЙСТВАЩО ЕЛЕКТРОННО ПРАВИТЕЛСТВО!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.