РЕЗИЛ в Narod.bg: Страхливият Бойко избяга от „народната любов” в Русе (РАЗКАЗ от първо лице)

0 9 379

Страхливецът Бойко Борисов буквално избягал от челен сблъсък с „народната любов” на хората в Русе, разкри Narod.bg. Очевидец разказа как се опитал, но не успял да се види с бившия премиер, който е много силен пред камерата на Севда ТВ, но на живо го е шубе да се появи пред ограбения по времето на хунтата българин.

Ето историята на резила, описана от в. „Минаха години”:

Преди 60 години по щастлива случайност се срещнах с Тодор Живков. Днес ще разкажа пък как не успях да се срещна с Бойко Борисов. Беше за едни парламентарни избори. Заключителната си предизборна кампания ГЕРБ щеше да завърши в Русе. Беше разгласено, че ще присъства и лидерът Бойко Борисов.

Той и неговата партия бяха набрали голяма скорост. Имах чувството, че това беше някакъв тежък валяк, който гази, мачка всичко наред.  Бях твърдо решен да се срещна с Бойко Борисов. Той едва ли щеше да чуе онова, което исках да му кажа. Но това, което исках да му каж,а се сбъдна.

В оня ден рано-рано бях в Русе. Площадът беше пълен с народ. Кандидатите за народни представители се движеха между хората и обясняваха, че ако бъдат избрани, ще превърнат държавата едва ли не в цветуща градина. Аз трябваше да си осигуря удобно място за среща с лидера.

Късметът ми проработи, защото мой познат се оказа близък с един от заместниците на районното управление на МВР в града. Запознах се с него и му доверих намерението си получих одобрение и потвърждение, че ще имам съдействие. Половин час преди оповестеното време за начало, официалните лица започнаха да заемат местата си.

Реклама

Бях съвсем леко облечен, така че охраната нямаше и капка съмнение, че намеренията ми не са опасни. За по-голяма сигурност водех и внука си – нали щом съм с дете, никой не би трябвало да се е страхува от мен.

Успях безпрепятствено да се кача на подиума и отидох съвсем близо до мястото, където минаваха гостите. Пуснах за момент внука си и се явих пред кмета. Здрависах се с него и му казах, че съм дошъл специално да се срещна с Борисов.

Той само се засмя и нищо не ми каза. Човекът от охраната вече беше съвсем близо до мен здрависах се с него. Дори когато му пуснах ръката, усетих дулото на оръжието му, но вече бях спокоен. Надявах се, че Бойко макар и закъснял,  ще се появи.

Водещият сложи край на надеждите ми след като обяви, че лидерът е възпрепятстван и няма да присъства, но обещал, че след изборите ,Русе ще бъде първият град, който ще посети.

Чак тогава разбрах, че всичко е било кьорфишек, за да дойдат повече хора. И аз бях един от тях. Хвана ме е яд, поведох внука си е го заведох близката сладкарница. Накарах го да си избере една хубава паста и добре да запомни този ден, когато останахме излъгани. Но не бяхме само ние, имаше много други като нас.

Автор: Пенчо Цанев, село Горно Абланово, област Русе

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.