Първо в Narod.bg: Натали Т. омая фермер-милионер, ББ си хвана нова Мата Хари – водеща в bTV

3 17 751

Разлъката между Натали Т. и Шугър деди от Банкя стана преди броени дни, а блондинката вече има нов любовник, разкри ексклузивно източник на Narod.bg.

Палавницата, която прави всичко възможно да накара 32 години по-дъртия си спонсор с мераци за власт да ревнува, вече е в обятията на фермер-милионер – бизнесмена от Търнава Стелян Чомаковски.

Поредният ходещ портфейл за Наталка сподели снимка със синоптичката, а приятелите му желаят „щастие на новата двойка, която много си отива”.

Реклама

Снимката е достъпна на страницата на собственика на „Чом стил”. Мама Ванина, която дава напътствия на вече обиграната златотърсачка, дала благословията си за милионера Чомаковски и инструктирала щерка си вече да свива гнездо, за да не ѝ се подиграват дружките.

Стилиян, който е второ поколение фермер, обработва близо 13 000 дка земя в землището на Търнава, Бяла Слатина. Новият ловърбой на Натали е завършил средно образование със земеделска насоченост, а висшето – в сферата на финансите.

Наталка се надява ББ да откачи от ревност като разбере за новата ѝ изгора. „Втора като мен няма да намери”, кахъри се Наталка, докато пие бяло вино в ресторант „C’est la vie”.

Въпреки че за отрицателно време намери кой да топли леглото ѝ, Натали продължавала да пита „коя е новата на ББ”. Според самата нея БиБиКСинг я сменил отново за тв водеща от bTV.

3 Коментара
 1. 321123 казва

  Тоя Боко ще изпраска цялото bTV!!!!

 2. ДО 321123 казва

  ЩЕ ИЗЛИЖЕ,ЩЕ ИЗЛИЖЕ……

 3. Бай Ландо казва

  Тази е долна кльщава разпоретина и бутана.
  Хареса ми определението “поредния ходещ портфейл“ ха-ха-ха !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.