ПОБЕДА! Нов закон за КПКОНПИ маха Сотир Цацаров

1 3 884

Поредната малка победа по пътя на България за излизане от феодално-корупционната прегръдка на отровната ГЕРБ! Защитникът на шайката Сотир Цацаров отива в историята, предаде репортер на Narod.bg. Новият закон за Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) трябва да е готов до три месеца, заяви пред Нова тв Лена Бориславова, депутат от „Продължаваме промяната“.

„Всички механизми на държавата, които трябва да гарантират добър живот за гражданите, са толкова дълбоко проядени, че имаме нужда от много широка програма и мерки.

Реклама

Стремим се да постигнем ефективна Антикорупционна комисия, която да разследва всички видни политически личности. Ако пристъпят принципите за законност на правовата държава, ще бъдат разследвани, независимо от коя партия са излъчени.

В коалиционното споразумение имаме сегмент, очертаващ законодателната политика като срокове, в които определени законопроекти трябва да бъдат внесени. Един такъв е за реформата на КПКОНПИ. Срокът, който сме определили, е три месеца от началото на Народното събрание“, обясни тя. В събота пред „Дарик радио“ лидерът на формацията Кирил Петков коментира, че първата бърза победа за новите управляващи би била промяна в закона, по който работи Антикорупционната комисия и смяна на нейния ръководител Сотир Цацаров, така че България да има антикорупционна структура, която е безпристрастна и с разследващи функции.

1 Коментар
  1. Ае стига ве казва

    Абе дайте нещо за Нинова… кво е правила с Баце, какви ги мисли с Пашата… кво и е общото с Бен Ладен и т. н. … там ви е силата… бъркайте смело в тоалетната… Туй го можете и ви се отдава…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.