ПИРУЕТ в Narod.bg: Натали подкрепя Румен Радев, мъсти на ББ за раздялата

2 6 393

Разлъката между Натали Т. и БиБиКинг ескалира в отмъщение, гласи нов сигнал до Narod.bg за любовната драма, вързала на възел Велико Търново, Банкя и дори президента Румен Радев.

Зарязаната блондинка направила немислим пирует и започнала да отмъщава на ББ с открита подкрепа за инициативата на враг №1 на мутрите Румен Радев – „Българската Коледа”. Синоптичката се надява президентът отново да я повика за снимка на „Дондуков” 2, за да изкара ББ извън кожата от яд, пише информаторът на Narod.bg.

Наталка, която сега подкрепя „Българската Коледа”, миналата година отказала да е част от екипа на благородната иначе инициатива, но след като БиБиКинг я изхвърлил от харема и я лишил от финансовия поток, навсякъде говори за стореното от Румен Радев, за да мъсти на Шугър деди.

Реклама

Именно с тази цел Наталка поканила за гост в предаването си Башар Рахал , когото оставила, потривайки доволно ръце, да коментира колко лоши и неосветени са пътищата в България и как това със сигурност е част от причините за трагедията с македонците на АМ „Срума”.

Дори и децата знаят, че пътища, от които глутницата ГЕРБ открадна милиарди, са най-голямата гордост на бившия ѝ ББ.

Очаквайте само в Narod.bg разкрития на кого пристана Натали Т., за да дразни ББ, докато Шугер деди върти нова Мата Хара от тв екрана

2 Коментара
  1. […] ПИРУЕТ в Narod.bg: Натали подкрепя Румен Радев, мъсти на ББ … […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.