ПИКАНТНО в Narod.bg: Масларова в афера с млад социалист, Емилия омагьосана от Ленко Петканин

2 8 677

72-годишната Емилия Масларова, която изплува на преговорите за нов кабинет, буквално втрещи електората. От една страна мнозина се запитаха тя, Румен Гечев и Румен Овчаров ли са „промяната”, което, както Narod.bg вече разкри, е поредната инсинуация на Корнелия Нинова и Бойко Борисов.

Именно вече явният тандем Баце-Корни изпратил трите вехти БСП муцуни на обсъждането за приоритетите на бъдещия кабинет, за да даде коз в ръцете на ГЕРБ с опорката, че промяна няма, има само смяна на крадците.

От друга страна, обаче, преговарящите били далеч повече бяха впечатлени от подмладената визия на другарката Масларова, която през последните години мина през редица тежки изпитания.

Запознати обясниха причината за тази свежест, която излъчва бившата социална министърка, която нямо общо прекратеното от прокуратурата онова дълго дело за длъжностно присвояване.

На Ленко му е лесно с кака Емилия за приятелка

Масларова от три години насам е взела под крилото си младата надежда на БСП Ленко Петканин, втория в листата на столетницата в столичния кв. „Младост” на вота през юли Ленко Петканин „Благодарение на Ленко тя буквално разцъфтя” – подчертават източници на „Уикенд”.

Понеже младежът, който е адаш на детето-ятак от едноименния роман на Георги Караславов, е непознат в извънстоличните редици на БСП, да обясним, че е роден 1985 г. и вече заема важни постове.

Реклама

Ленко Петканин е завършил финанси в УНСС и вече е шеф на БСП в район „Средец”, а също и предводител на младежите в Столетницата.

Преди е бил кредитен консултант и счетоводител, а днес вече се подвизава като управител и собственик на няколко фирми, което си е направо социален успех. През 2015 г. се е борил да стане кмет на район „Средец”, но не е избран.

Според запознати благодарение на усилията на Масларова, господинът е скандално вкаран в листата на кандидатите за депутати в изборите през юни тази година, но за ноемврийските сам се отказал.

И как не, след като на предните е заловен в квартал „Младост” да къса плакатите на своя съпартиец  Борис Цветков, въпреки че той е бил доста по-назад в листата от него. Самият Ленко тогава е поставен на второ място 24 район, веднага след лидерката Корнелия Нинова.

В още един скандал лъсна името на младото вдъхновение на Масларова. През 2019 г. Ленко се оказа в списъка, добил популярност като „къщи за тъщи”, построени с европейски пари, отпуснати от фонд „Земеделие” по програмата за развитие на селските райони.

Неговата фирма „Огняново Спа Рисорт 2012 – Ленко Петканин” е санкционирана и ще трябва да върне близо 334 000 лева. Те са му дадени, за да направи „къща за гости, за развитие на интегриран селски туризъм, кафе-аперитив и спа център”.

Частният хотел на младия социалист е в курорта Огняново и се рекламира в интернет като място, което може да подслони 23-ма души.

2 Коментара
  1. ТИ ДА ВИДИШ казва

    БРЕЙ тая с Ленко оная с Баце, а тия от „народ“ сичките педали…

  2. КОЛАРОВА казва

    тая що корове е натрошила …сигурно в тях са избили всички врати ,да може оня да влиза лесно дуловската миризливка само може да и диша праха ,масларова и води с три обиколки

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.