Първо в Narod.bg: „Банката на Маджо“ я създаде БСП по времето на Виденов, тогава Бойко беше шофьор на боса

1 15 977

„Интернешънъл Асет банк“, през която бяха откраднати над 60 млн. лева за магистрала „Хемус“, май ще се окаже касичка на БСП, научи Narod.bg.

Според дисидента Петър Бояджиев тезорът е роден в софийската организация на червените по времето на Жан Виденов, а Младен Михалев е използван само за лице.

По това време личен шофьор на боса Маджо е…Бойко Борисов, който впоследствие ще яхне България и 12 години ще пълни чекмеджета и офшорки на гърба на народа.

Вижте интересния пост на Петър Бояджиев:

Ще кажа нещо което, тези, които го знаят, нямат интерес да го кажат. Чувате публичното говорене „банката на Маджо“. Да, банка има, но дали е на Маджо? Маджо е използван за бранд, а собствениците и управляващите тази банка са съвсем различни.

Реклама

Аз бих я нарекъл „банката на Комсомола“. Маджо и днес си седи в златната клетка и прекарва половината от времето си обладан от онова дето му думаме бял прах.

Виденов и Румен Гечев по времето на „социалистичесия подем“

Началото на създаването на тази банка беше поставено в офиса на софийската организация на БСП по времето на правителството на Жан Виденов.

По онова време Румен Гечев стана собственик на една къща на стойност около 200 000 долара, което за тогава беше доста сериозна сума.

И тази къща му я подари една бедна групичка, която наричахме СИК.

От друга страна Бойко Борисов беше по едно време шофьор на Маджо. И сега, който иска да знае, ще види там първо връзката на Нинова с Борисов и мястото на Румен Гечев в тази схемичка, която ѝ дърпа конците на милата ни Нинова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.